Όλοι γνωρίζουμε πως ότι τρώμε ή ότι πίνουμε μπορεί και επηρεάζει την υγεία μας. Κάπως έτσι γίνεται και με τον χυμό αφού επιτρέπει στο σώμα μας να πάρει όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά και βιταμίνες για έναν πιο όμορφο τρόπο ζωής. Θα εκπλαγείς βλέποντας πόσα μπορούν να είναι τα οφέλη του οργανισμού σου πίνοντας χυμό για αυτό και θα τα δούμε μαζί.

  1. Βοηθά στην αποτοξίνωση
  2. Είναι σημαντικό για την απώλεια βάρους
  3. Είναι σημαντική πηγή βιταμινών
  4. Μειώνει το αίσθημα της πείνας
  5. Φροντίζει για το ανοσοποιητικό σου σύστημα

Η  Amita, ο αγαπημένος ελληνικός χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον δημιουργεί τη νέα σειρά Amita Εξοχή, από υψηλής ποιότητας ελληνικά φρούτα και μας υπενθυμίζει ότι η απόλαυση βρίσκεται στην… εξοχή. Διαθέσιμη σε τρεις νέες γεύσεις 100% φυσικών χυμών, εμπνευσμένες από τα φρούτα του τόπου μας, η Amita Εξοχή προσφέρει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς:

  • 100% Φυσικός Χυμός Πορτοκάλι από πορτοκάλια Πελοποννήσου!
  • 100% Φυσικός Χυμός κοκτέιλ Πορτοκάλι-Ρόδι από πορτοκάλια Πελοποννήσου και ρόδια Μακεδονίας & Θεσσαλίας!
  • 100% Φυσικός Χυμός Μήλο-Ροδάκινο από μήλα και ροδάκινα Μακεδονίας!

 Τα φρούτα που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά χυμών προέρχονται από επιλεγμένες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα, την υπέροχη γεύση αλλά και τη μοναδική απόλαυση που χαρακτηρίζει τους χυμούς Amita. Με νέες συσκευασίες, εμπνευσμένες από τη φυσικότητα και τα φρούτα, που κλείνουν μέσα τους τα πιο ξεχωριστά αρώματα από την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία, η σειρά Amita Εξοχή μάς ταξιδεύει πιο κοντά στην ελληνική εξοχή, από την πρώτη κιόλας γουλιά!

 

CaptureCaptureCapture