Ζούμε σε μια εποχή που η αμφιβολία για την ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και ο αντίκτυπος που μπορεί να έχουν στην υγεία μας και στο περιβάλλον, προβληματίζει ολοένα και περισσότερο, τόσο εμάς τους καθημερινούς ανθρώπους όσο και τους επιστήμονες. Είναι λογικό, εδώ και χρόνια να έχεις καταλήξει σε 4-5 προϊόντα, τα οποία δεν αλλάζεις με τίποτα, όμως είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζουμε νέα brands που έρχονται να προσφέρουν κάτι “φρέσκο” στην κατηγορία της ομορφιάς!

Οι Athonites έρχονται να προσεγγίσουν ξανά τη δύναμη της φύσης με απόλυτο σεβασμό στη βιωσιμότητα. Το Όρος Άθως το γνωρίζεις: πρόκειται για μία ανέγγιχτη, αγνή, και εύφορη γη, με απόλυτη έλλειψη μόλυνσης και ρύπανσης και ένα μοναδικό μικροκλίμα. Από αυτό τον «ευλογημένο» τόπο αντλούνται τα φυσικά συστατικά που συμπεριλαμβάνονται στις συνθέσεις των προϊόντων τους.

Το brand μας συστήνεται μέσα από 2 σειρές, άξιες αναφοράς

Skin Line

Η σειρά Athonites Skin Line περιέχει τα πιο εκλεκτά και αγνά συστατικά από το μοναδικό οικοσύστημα της Αθωνικής Χερσονήσου, που διατηρείται και φυλάσσεται για σχεδόν 1200 χρόνια. Περιλαμβάνει προϊόντα καθαρισμού (αφρό και έλαιο), περιποίηση προσώπου (κρέμες προσώπου, ματιών, ορό ξηρό λάδι) και σώματος (κρέμα σώματος, χεριών και αφρόλουτρο). Χαρακτηρίζεται από πλούσιες υφές που περιποιούνται ουσιαστικά την επιδερμίδα και μία υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Wellness Line

Η σειρά Athonites Wellness Line αποτελεί την άμεση απάντηση όταν το πρόσωπο και το σώμα χρειάζονται βοήθεια. Η σειρά περιέχει τη δύναμη επιλεγμένων ισχυρότερων συστατικών από την εύφορη αυτή γη, εξαιρετική πηγή θεραπευτικής ενέργειας για άμεση στοχευμένη ανακούφιση, καταπράυνση και φροντίδα. Μυϊκοί πόνοι, ξηροδερμία, ευαίσθητο δέρμα, σκασμένα χείλη, πρησμένα πόδια βρίσκουν αμέσως τη λύση τους. Η Wellness Line περιλαμβάνει balms, gels και κρέμες που σκοπό έχουν να ανακουφίσουν και να προσφέρουν λύσεις σε διάφορες ανάγκες.