Το μπάνιο μας είναι η στιγμή χαλάρωσης μας, η στιγμή που θα ανανεωθούμε και θα αποβάλουμε το στρες της ημέρας. Όμως πρέπει να προσέχουμε το δέρμα μας και τα προϊόντα πού χρησιμοποιούμε αποφεύγοντας σαμπουάν και αφρόλουτρα με με στοιχεία που επιβαρύνουν την επιδερμίδα μας. Προτιμήστε αγνά σαπούνια με φυσικά και φυτικά συστατικά δηλαδή βιολογικά προϊόντα περιποίησης τα οποία δεν περιέχουν επιβλαβή χημικά για την υγεία.

Η εταιρία Παπουτσάνης παρουσιάζει την νέα ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης με βιολογικά ελληνικά εκχυλίσματα, 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και οικολογικό πρόσημο. Τα νέα προϊόντα KARAVAKI περιέχουν 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών της ελληνικής φύσης και θάλασσας και περισσότερα από 90% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Το KARAVAKI, ένα από τα πιο εμβληματικά και αγαπημένα brands της εταιρίας Παπουτσάνης, με περισσότερα από 70 χρόνια ιστορίας στην ελληνική αγορά, ανανεώνεται, μεγαλώνει και επανασυστήνεται, παρουσιάζοντας τρεις νέες σειρές προσωπικής φροντίδας με αφρόλουτρα, σαμπουάν και κρεμοσάπουνα.

Νέα σειρά KARAVAKI με 4 νέα αφρόλουτρα 750ml με αντλία, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, για υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης. Δροσιά Αιγαίου, Γλυκό Μανταρίνι & Καλέντουλα, Χαμομήλι με βιολογικό εκχύλισμα, Γάλα Αμυγδάλου & Ηλιοτρόπιο. 

Νέα σειρά KARAVAKI με 3 σαμπουάν 600ml με αντλία, με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, για μαλλιά λαμπερά, γεμάτα υγεία. Θρέψη & Ενυδάτωση, Λάμψη & Ζωντάνια, Ρύθμιση Λιπαρότητας & Detox. 

Νέα σειρά KARAVAKI με 2 κρεμοσάπουνα 330ml με αντλία, με αγνό σαπούνι Μασσαλίας και 94% συστατικά φυσικής προέλευσης.