Από μικρή που θυμάμαι τον εαυτό μου η αγάπη για τη χειροτεχνία, τη ζωγραφική και γενικότερα πολλές μορφές τέχνης είχε κάνει έντονα την εμφάνισή της.

Έχοντας ιδιαίτερη έφεση στο σχέδιο τελείωσα “Δομικός” (αρχιτεκτονικό σχέδιο), το όποιο και δεν ακολούθησα γιατί ο χώρος της μόδας είχε μπει στην ζωή μου από νωρίς. Οι εικόνες από την καθημερινή μου ζωή, την οικογένεια μου αλλά και την αγάπη μου για την μόδα με οδήγησαν στο να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Έτσι ξανά έπιασα το σχέδιο και άρχισα να αποτυπώνω τις σκέψεις μου, έφτιαξα το πρώτο μου κόσμημα που αρχικά άρεσε πολύ στο κύκλο μου.

1 2

Με την ενθάρρυνση και βοήθεια του άντρα μου γεννήθηκε η Personart, η δική μου προσωπική τέχνη που βγάζει από μέσα μου πολλές εμπειρίες ζωής, από τη μόδα, την τέχνη, τα ταξίδια και τα αποτυπώνει στις συλλογές μου. Σας προτρέπω να περιηγηθείτε στις collection μου και να διαβάσετε μέσα από τις εικόνες κομμάτια του εαυτού μου.

4 5

Η κάθε συλλογή έχει κάτι διαφορετικό, κάτι μοναδικό και η Personart μπορεί να χαρακτηριστεί πολυπολιτισμική, γιατί αυτό με εκφράζει με πυρήνα μου την ομορφότερη χώρα του κόσμου, την Ελλάδα, που είναι η βασική πηγή της έμπνευσής μου.

logo_personart (2)-page-001

*H Personart συμμετάσχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 15-18 Ιουνίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς