Οι αισθητικές επεμβάσεις δεν είναι πλέον ταμπού, ενώ πλέον υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί τρόποι για να περιποιηθείς το δέρμα σου αισθητικά που είναι και γρήγοροι και εύκολοι. Εμείς όμως, που θέλουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για την επιδερμίδα του προσώπου μας, ανακαλύψαμε μια μέθοδο με την οποία και το αποτέλεσμα της οποιασδήποτε επέμβασης βελτιώνεται και το δέρμα μας παραμένει νέο και λαμπερό. Και το όνομα της, SkinCeuticals.

skinceuticals_advanced-peels-1

Η επιτυχία μιας αισθητικής επεμβατικής διαδικασίας, όπως τα ΒΟΤΟΧ ή το ενέσιμο ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων είναι η σωστή και εξειδικευμένη φροντίδα του δέρματος πριν και μετά από αυτή. Το δέρμα που έχει δεχθεί την κατάλληλη προετοιμασία, ανταποκρίνεται εμφανώς καλύτερα στις επεμβατικές διαδικασίες, ενώ με την κατάλληλη φροντίδα μετά την επέμβαση, ο ρυθμός της επούλωσης εκμηδενίζεται (δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας!). Τα αποκλειστικά ιατρικής χρήσης χημικά peels SkinCeuticals αποτελούν την ιδανική επιλογή για προετοιμασία του δέρματος πριν τις αισθητικές επεμβάσεις, για τη βελτίωση μιας σειράς δερματικών παθήσεων, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του αποτελέσματος μετά από όλες τις κλινικές πράξεις. Οι ασθενείς βλέπουν άμεσα πιο λαμπερό, ομοιόμορφο και σφιχτό δέρμα, ενώ μπορούν να συνεχίσουν άμεσα την καθημερινότητά τους.

skinceuticals_advanced-peels-2

Τι είναι όμως το Pigment Balancing Peel;
Πρόκειται για ένα προσαρμοζόμενο χημικό peel, που καταπολεμά τις υπερμελαγχρώσεις, προσφέροντας βελτίωση της ανομοιόμορφης όψης του δέρματος. Συνδυάζει υψηλής απόδοσης λευκαντικούς και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες με ένα πανίσχυρο απολεπιστικό όξινο διάλυμα. Και τι πετυχαίνει;
• Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση
• Σβήνει τις καφέ κηλίδες
• Εξαλέιφει λεπτές γραμμές & ρυτίδες, με ελαχιστοποιημένο το αίσθημα ενόχλησης

Και επειδή η γνώμη του ειδικού πάντα μετράει, μιλήσαμε με την Δερματολόγο, Ασπασία Ζαχαρή, η οποία μας ενημέρωσε για τις ευεργετικές ιδιότητες του Pigment Balancing Peel. “Ως δερματολόγος, στόχος μου πάντα είναι η επίτευξη του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος με τη χρήση των καλύτερων ποιοτικά υλικών, τεχνικών και μεθόδων, παράλληλα με τη μέγιστη ασφάλεια και ανοχή. Τα SkinCeuticals Peels αποτελούν το ιδανικότερο εργαλείο για την ενίσχυση των δερματολογικών αισθητικών πράξεων στο ιατρείο μου, καθώς επιτυγχάνουν το μέγιστο αποτέλεσμα και μάλιστα χωρίς αποθεραπεία και με τη μέγιστη ανοχή. Έτσι αντιμετωπίζω μια πληθώρα δερματολογικών βλαβών, όπως οι υπερμελαγχρώσεις, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες καθώς και τα σημάδια ακμής, με αποτελέσματα άμεσα εμφανή από την πρώτη συνεδρία. Εκμεταλλευόμαι όμως τη δράση τους και σε συνδυασμό με αισθητικές πράξεις όπως botox και fillers, όπου βοηθούν στην επίτευξη τέτοιου βαθμού ομοιομορφίας ώστε αναδεικνύεται το ιδανικότερο αποτέλεσμα του ενέσιμου.”