Πιτυρίδα. Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, κι ενώ κατά βάση δε θεωρείται επικίνδυνο, είναι αρκετά ενοχλητικό. Αν κουράστηκες από τη συνεχή φαγούρα και από τις άσπρες νιφάδες σε όλα σου τα ρούχα, σίγουρα έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποια μέτρα, προκειμένου να περιορίσεις το φαινόμενο.

Τι πρέπει να κάνεις για να περιορίσεις το πρόβλημα της πιτυρίδας

  • Σταμάτα να… ξύνεσαι: Όσο έντονη και να είναι η φαγούρα, προσπάθησε να μην αγγίζεις το τριχωτό της κεφαλής. Με αυτό τον τρόπο, άθελά σου, μπορεί να προκαλέσεις ερεθισμούς ακόμη και μόλυνση, επιβαρύνοντας την κατάσταση.
  • Απόφυγε τα πολλά προϊόντα styling: Είναι κατανοητό να θες να βγαίνεις έξω περιποιημένη, όμως τα βαριά προϊόντα ενδέχεται να επιβαρύνουν περαιτέρω την κατάσταση.
  • Βάλε «φρένο» στο άγχος: Το άγχος μπορεί να επιδεινώσει την πιτυρίδα σε ορισμένα άτομα.
  • Βγες έξω: Η τακτική έκθεση σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά όπου ο αέρας είναι πιο φρέσκος, μπορεί να μειώσει τη λιπαρότητα στο τριχωτό της κεφαλής.
  • Μασάζ και σωστό χτένισμα: Σωστό χτένισμα. Χτένισε τα μαλλιά σου όταν είναι νωπά, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, κάνε μασάζ και περιόρισε τη χρήση αξεσουάρ που προέρχονται από συνθετικά υλικά.

  • Βρες τη σωστή σειρά περιποίησης: Η Kérastase παρουσίασε πρόσφατα τη SYMBIOSE αντιπιτυριδική περιποίηση με τη δύναμη της κυτταρικής επιστήμης, για μακροπρόθεσμη αποτελεσματικότητα και πολυτελή περιποίηση. Η εταιρεία συγχωνεύει τη δύναμη της προηγμένης επιστήμης με μια πραγματικά πολυτελή, ευχάριστη εμπειρία περιποίησης, σε μια ευέλικτη σειρά που είναι ασφαλής στη χρήση και αποτελεσματική κατά της πιτυρίδας. Η συνεργιστική αυτή λύση συνδυάζει τη ρύθμιση της ταχύτητας της κυτταρικής ανανέωσης για άμεση εξάλειψη των ορατών νεκρών κυττάρων και αποκατάσταση της ισορροπίας του τριχωτού, με την απαραίτητη δόση φροντίδας για όμορφα, υγιή μαλλιά. Αφού ακούσαμε με προσοχή τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς των γυναικών σχετικά με την πιτυρίδα, αποφασίσαμε να ανοίξουμε τον δρόμο προς την πολυτέλεια και να ακολουθήσουμε μια εντελώς νέα προσέγγιση που μπορεί να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να κυνηγήσουν τα όνειρά τους με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Η σειρά περιλαμβάνει 6 προϊόντα:

-Για απολέπιση

Micro-Peeling Cellulaire

Περιποίηση μικροαπολέπισης για ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας.

-Για λούσιμο

Bain Crème Anti-Pelliculaire

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για ενυδάτωση και κυτταρική περιποίηση. Ιδανικό για ξηρό ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας.

Bain Pureté Anti-Pelliculaire

Σαμπουάν κατά της πιτυρίδας για βαθύ καθαρισμό και κυτταρική περιποίηση. Ιδανικό για λιπαρό ευαίσθητο τριχωτό με τάση πιτυρίδας.

Fondant Apaisant Essentiel

Καταπραϋντικό conditioner για ευαίσθητο τριχωτό και κυτταρική περιποίηση. Ιδανικό για τριχωτό με τάση πιτυρίδας.

Masque Revitalisant Essentiel

Μάσκα εντατικής αναζωογόνησης για ταλαιπωρημένα μαλλιά και κυτταρική περιποίηση. Ιδανική για μαλλιά με τάση πιτυρίδας.

-Για περιποίηση

Sérum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif

Εντατικός ορός νυκτός κατά της πιτυρίδας για το τριχωτό και κυτταρική περιποίηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.