Αυτές τις γιορτές δεν χρειάζεται να πας κομμωτήριο γιατί μπορείς να το έχεις στο σπίτι σου κάθε μέρα! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου με τα λαμπερά μαλλιά σου, που μπορείς να τα ισιώσεις ή να τα κάνεις σπαστά ή μπούκλα ή όπως εσύ θέλεις και να είναι λεία και εντυπωσιακά.

Ο προσωπικό σου κομμωτής δεν είναι άλλος από το SteamPod 4.

Πολυχρηστικό, επαγγελματικό εργαλείο styling με ατμό, για δημιουργία αμέτρητων look. Θέλετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας; Να τα κάνετε μπούκλες; Να τους δώσετε ένα ελαφρύ σπάσιμο; Οι επιλογές είναι απεριόριστες.

Σας παρουσιάζουμε το SteamPod 4: την τεχνολογία νέας γενιάς για τη δημιουργία οποιουδήποτε στιλ σε οποιονδήποτε τύπο μαλλιών. Το πιο premium εργαλείο styling μέχρι σήμερα. Αμέτρητα look και επαγγελματικό αποτέλεσμα, χωρίς την αναμενόμενη φθορά. Μια συνεργασία ανάμεσα στην ομάδα Έρευνας & Καινοτομίας του SteamPod, τους επαγγελματίες κομμωτές της L’Oréal Professionnel, και χρήστριες του SteamPod: έτσι δημιουργήθηκε αυτό το εργαλείο styling επαγγελματικής απόδοσης για ίσιωμα, κυματισμούς ή μπούκλες.

Styling για κάθε τύπο μαλλιών: ένα σετ 3 χτενών που βελτιστοποιούν τον ατμό. Επιλέξαμε τρεις χτένες διαφορετικών μεγεθών που εξασφαλίζουν καλύτερη διάχυση του ατμού σε κάθε τύπο μαλλιών και σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε οποιοδήποτε look. Για βέλτιστη απόδοση τόσο στο ίσιωμα όσο και στις μπούκλες, η χτένα ευθυγραμμίζει όλες τις τρίχες ώστε τα μαλλιά να είναι στη σωστή θέση και να εξασφαλιστεί πιο πειθαρχημένο αποτέλεσμα. Οι τρεις χτένες έχουν διαφορετικό αριθμό δοντιών – πιο αραιά ή πιο πυκνά δόντια–, ώστε η χρήστρια να μπορεί να επιλέξει την ιδανική χτένα για τον δικό της τύπο μαλλιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.