Έχουμε μάθει τι είναι το contouring και το clown contouring και η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχουμε καταφέρει να το πετύχουμε. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά αρκετά ωραίο καθώς δείχνει ότι το πρόσωπο αδυνατίζει αρκετά και είναι πολύ εντυπωσιακό όμως η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε κάτι πιο φρέσκο, πιο νεανικό και λιγότερο έντονο. Χρειαζόμαστε κάτι που θα τονίσει τα χαρακτηριστικά μας και θα προσελκύσει όλα τα βλέμματα πάνω μας. To Draping λοιπόν είναι η νέα τεχνική στο μακιγιάζ που έχει αγαπηθεί από τα διεθνή catwalks ενώ παράλληλα γίνεται μέρος της καθημερινότητας μας με τη βοήθεια της νέας limited edition σειράς της Catrice με τίτλο “Blush Flush”
Οι νέες ποικίλες υφές τις σειράς με τη βοήθεια των διαφορετικών αποχρώσεων προσφέρουν μοναδικά στυλ contouring και highlighting για μία όμορφη επιδερμίδα.


Και πως θα πετύχεις αυτό το φρέσκο look; Μα φυσικά με τα παρακάτω προϊόντα:

DOUBLE FACE BRUSH
Υψηλής ποιότητας πινέλο για το πρόσωπο, με διπλό τελείωμα και συνθετικές τρίχες, για μία ιδιαίτερα ευέλικτη εφαρμογή. Το ελαφρώς κυματιστό τελείωμα με τις μαύρες τρίχες είναι ειδικό για την ομαλή εφαρμογή της πούδρας, ενώ το ανοιχτόχρωμο τελείωμα με τις πιο ίσιες τρίχες, αναμιγνύει άψογα τις κρεμώδεις υφές στο δέρμα.

dp

FLUID GLOW
Το υγρό ρουζ προσφέρει πάντα τη σωστή δοσολογία χάρη στο ειδικό σταγονόμετρο και χαρίζει ένα ελαφρώς ιριδίζον φινίρισμα. Είναι τόσο ευέλικτο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν βάση κάτω από όλες τις πουδρένιες υφές είτε και μόνο του.

fluid

BLUSHING MOUSSE
Το ρουζ με τη μους υφή δίνει ένα όμορφο ματ φινίρισμα. Το απλικατέρ σφουγγαράκι εξασφαλίζει μία ακριβή εφαρμογή. Για να εντείνετε το αποτέλεσμα των πουδρένιων υφών απλώς χρησιμοποιείστε το blushing mousse σαν βάση.

OMBRÉ BLUSH PALETTE
Η παλέτα ρουζ με την απαλή, πουδρένια υφ, συνδυάζει ποικίλα εφέ – από ματ μέχρι ιριδίζοντα. Οι εντυπωσιακές χρωματικές διαβαθμίσεις επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών στιλ μακιγιάζ για μία λαμπερή και φρέσκια όψη.

blushflush

CUSHION POWDER CHEEKS
Η κρεμώδης υφή πούδρας βρίσκεται στο καπάκι του στικ ενώ το απλικατέρ σφουγγαράκι είναι ιδανικό για blending. Ό,τι καλύτερο για όταν είστε εν κινήσει.

cussion

BUTTER TO POWDER BLUSH
Η πρωτοποριακή, υβριδική του σύσταση μετατρέπει τη βουτυρένια υφή σε ένα πουδρένιο φινίρισμα. Προσφέρει έντονο χρώμα και μία φρέσκια όψη.

butter