Όλες οι γυναίκες έχουμε κατά μέσο όρο τουλάχιστον 5 διαφορετικά jeans στη ντουλάπα μας.Άλλες έχουμε skinny,άλλες boyfriend κι άλλες πάλι δεν ξέρουμε τι έχουμε.Ξέρουμε όμως να τα συνδυάζουμε με τα σωστά παπούτσια; Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και πλησιάζει η στιγμή για να φτιάξεις τις ντουλάπες σου με τα ανοιξιάτικα-καλοκαιρινά να παίρνουν τη θέση των χειμωνιάτικων συλλογών σου,ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς με τα παπούτσια και τα jeans σου.

  1. Skinny Jeans

Τα αγαπημένα μας skinny jeans συνδυάζονται τέλεια με oxford αλλά λιγότερο με sneakers και μπαλαρίνες.

 1

  1. Boyfriend Jeans

Τα boyfriend jeans είναι η άνεση και το στυλ που αναζητά κάθε γυναίκα. Συνδυάζονται τέλεια με μποτάκια αστραγάλου αλλά λιγότερο με sneakers και χαμηλοτάκουνα γοβάκια.

 2

  1. Straight Leg Jeans

Η casual σιλουέτα των straight leg jeans συνδυάζεται τέλεια με sneakers αλλά λιγότερο με μπαλαρίνες και ψηλοτάκουνα γοβάκια.

3

  1. Bootcut Jeans

Τα bootcut jeans συνδυάζονται τέλεια με μποτάκια αστραγάλου αλλά λιγότερο με χαμηλοτάκουνα γοβάκια και με sneakers.

*EXCLUSIVE* Torrance, CA - Selena Gomez leaves Gyu-Kaku after eating lunch with friends. Selena's new beau The Weeknd was noticeably absent from the excursion. Selena looks casual in sunglasses, a white sweater, flared blue jeans, and black boots. AKM-GSI January 19, 2017 To License These Photos, Please Contact : Maria Buda (917) 242-1505 mbuda@akmgsi.com sales@akmgsi.com or Mark Satter (317) 691-9592 msatter@akmgsi.com sales@akmgsi.com www.akmgsi.com

  1. Flared Jeans

Τα flared jeans συνδυάζονται τέλεια με ψηλές πλατφόρμες αλλά λιγότερο με sneakers και με γόβες στιλέτο.

Θυμήσου ότι τα παπούτσια μας είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα ενός outfit.

6