Τα τελευταία χρόνια έχουμε καταλάβει πως πολλά από τα προβλήματα των μαλλιών μας, όχι μόνο δεν λύνονται από το σαμπουάν μας αλλά επιδεινώνονται και όλας εξαιτίας των βλαβερών χημικών συστατικών τους. Τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics περήφανα δημιούργησαν τα Prebiotic Micellar Shampoos με σκοπό να βάλουν τέλος σε προβλήματα του τριχωτού της κεφαλής, που ταλαιπωρούν άνδρες και γυναίκες, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το μυστικό των νέων σαμπουάν: τα πρεβιοτικά και το μικκύλιο

Πρόκειται για καινοτόμα σαμπουάν με πάνω από 90% φυσικά συστατικά, με πρεβιοτικά και μικκύλια ενισχυμένα με βότανα ελληνικής καλλιέργειας. Τα πρεβιοτικά διατηρούν την υγιή εμφάνιση του δέρματος, προστατεύοντας, ενισχύοντας και εξισορροπώντας τη μικροχλωρίδα του δέρματος, ενώ τα μικκύλια είναι τα μικροσωματίδια, που διαλύουν σμήγμα, ακαθαρσίες, ρύπους.

Οι 3 κατηγορίες των Prebiotic Micellar Shampoos – Ποια ταιριάζει στον δικό σας τύπο μαλλιών;

Oily Hair Care. Δραστική αντιμετώπιση της λιπαρότητας.

Prebiotic Micellar Shampoos

Hair Loss Care. Αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Prebiotic Micellar Shampoos

Dandruff Care. Δραστική αντιμετώπιση της πιτυρίδας.

Prebiotic Micellar Shampoos

Όλα τα σαμπουάν περιέχουν εκχύλισμα μυλόξυδου συνδυασμένο με εκχυλίσματα μολόχας και τσουκνίδας, που καθαρίζουν απαλά και απομακρύνουν αποτελεσματικά  ρύπους, σκόνες, σμήγμα από τα μαλλιά.  Πρόκειται για ένα εξαιρετικά καινοτόμο κοκτέιλ δραστικών συστατικών που αφήνουν τα μαλλιά, υγιή, καθαρά, φωτεινά και ευκολοχτένιστα

Πως θα χρησιμοποιήσετε τα νέα Prebiotic Micellar Shampoos της Dalon;

Η χρήση όλων των σαμπουάν είναι πολύ εύκολη: απλώνετε μια μικρή ποσότητα προϊόντος σε βρεγμένα μαλλιά κάνοντας μασάζ. Αφήνετε το προϊόν να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάζετε με άφθονο νερό. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για μια ακόμη φορά. Ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Κυκλοφορούν σε υπέροχες συσκευασίες και σε μοναδικές τιμές. Φυσικά, πρόκειται για προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα. Θα τα βρείτε σε καταστήματα καλλυντικών και σε eshops.