Η επιλογή ποιοτικών παπουτσιών που όμως δεν κάνουν συμβιβασμούς στο στυλ είναι απαραίτητη για διάφορους λόγους. Πρώτον, η ανθεκτικότητα και η δεξιοτεχνία των υποδημάτων υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν μακροζωία, παρέχοντας μια καλή επένδυση. Τα ποιοτικά παπούτσια κατασκευάζονται με προσοχή στη λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας ανώτερα υλικά που αντέχουν στη φθορά της καθημερινής χρήσης. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα μακροπρόθεσμα μειώνοντας την ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις, αλλά συμβάλλει επίσης στη βιωσιμότητα προωθώντας μια κουλτούρα υπεύθυνης κατανάλωσης.

Επιπλέον, τα καλοφτιαγμένα παπούτσια προσφέρουν ανώτερη άνεση και υποστήριξη, προάγοντας την υγεία των ποδιών και τη συνολική ευεξία. Όσον αφορά το στυλ, τα ποιοτικά παπούτσια δεν υστερούν καθόλου από στιλ αλλά αντίθετα φτιάχνονται με διαχρονικά σχέδια και ανώτερη αισθητική, επιτρέποντας μας να κάνουμε μια μόνιμη εντύπωση και να αναδείξουμε το προσωπικό μας στυλ.

Η ιστορική εταιρεία KALOGIROU παρουσιάζει  το The Tradition of Craftsmanship’, ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα υψηλής αισθητικής , που αποτίει φόρο τιμής στην ομώνυμη συλλογή The KALOGIROU Collection, και ακολουθεί το ιστορικό brand από την ίδρυσή του το 1890 έως και σήμερα.

Για περισσότερα από 130 χρόνια , η KALOGIROU αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας, της ποιότητας και της δεξιοτεχνίας, αξίες τις οποίες  γιορτάζει μέσα από τη δημιουργία ενός βίντεο και σειράς φωτογραφιών, μια ωδή στην μακραίωνη κληρονομιά της ομώνυμης  συλλογής υποδημάτων της. Ενσαρκώνοντας την τέχνη και την αφοσίωση που έχει καθορίσει την KALOGIROU από την ίδρυσή της, το ‘The Tradition of Craftsmanship’, επισφραγίζει την ακλόνητη δέσμευσή της στην αριστεία. Κάθε ζευγάρι παπούτσια της KALOGIROU, εξάλλου, αφηγείται μια ιστορία τέχνης,  ποιότητας και διαχρονικής κομψότητας.

Το βίντεο προσκαλεί τους θεατές σε ένα μαγευτικό ταξίδι στις περίτεχνες και σύνθετες φάσεις της κατασκευής των υποδημάτων, αποκαλύπτοντας τη σχολαστική διαδικασία πίσω από κάθε ζευγάρι παπουτσιών. Από το αρχικό στάδιο του σχεδιασμού, την επιλογή των εξαιρετικών πρώτων υλών και των δερμάτων, μέχρι την κοπτική ακρίβεια και τις δεξιοτεχνικά δεμένες ραφές, κάθε ξεχωριστό πλάνο απηχεί την αφοσίωση της KALOGIROU στην υψηλή τέχνη της υποδηματοποιίας.

Το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό υλικό, αναδεικνύει – μέσα από τη λιτότητα των εικόνων – την ακλόνητη αφοσίωσή της KALOGIROU στη διατήρηση του παραδοσιακού ελληνικού σχεδιασμού , της υποδηματοποιίας και την αδιάκοπη επιδίωξή της για υψηλής ποιότητας υποδήματα. Έτσι, κάθε ζευγάρι παπούτσια γίνεται ένα έργο τέχνης, μια απόδειξη της κληρονομιάς του brand και της δεξιοτεχνίας των τεχνιτών, ενώ παράλληλα σύμβολο του στυλ και της αέναης κομψότητας.

Kalogirou Stores

ΑΤΤΙΚΗ: Π. Ιωακείμ 4, Κολωνάκι | CityLink, Σταδίου 4, Αθήνα | Α. Mεταξά 18 & Γρ. Λαμπράκη 19, Γλυφάδα | Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι | Παναγίτσας 5, Κηφισιά |

Ηρώων Πολυτεχνείου 56, Πειραιάς | Αρκαδίας 36, Περιστέρι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μητροπόλεως 75

ΚΥΠΡΟΣ: Μανασιάδου 13, Λευκωσία | Λ. Μακαρίου 236, Λεμεσός

Online Store:  www.kalogirou.com