Η τελευταία τάση στον τομέα της ομορφιάς είναι η χρήση ελαίου κάνναβης στα προϊόντα περιποίησης. Τι ήταν αυτό που το έκανε όμως τόσο δημοφιλές; Μα φυσικά ότι οι επιστήμονες ανακάλυψαν τις πολλαπλές ευεργετικές του ιδιότητες όταν συνδυάζεται με άλλα συστατικά σε προϊόντα περιποίησης. Το έλαιο Cannabis Sativa έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να λειτουργήσουν καταπραϋντικά για την επιδερμίδα και να βελτιώσουν φαινόμενα ακμής. Χάρη σε αυτό το επαναστατικό υπερ-συστατικό, το δέρμα φαίνεται καθαρό και λαμπερό, καθώς το έλαιο μειώνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς, ενώ θρέφει το ευαίσθητο δέρμα που βρίσκεται σε στρες.

Αν αναρωτιέσαι πού μπορείς να το βρεις, η Avon κυκλοφόρησε πρόσφατα τη σειρά Cannabis Sativa Oil, με θρεπτικά και ευεργετικά στοιχεία που αλλάζει ριζικά τον τρόπο περιποίησης της επιδερμίδας. Μια ολοκληρωμένη ρουτίνα καθαρισμού με vegan προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα, με 100% φυσικά χαρακτηριστικά, ειδικές συνθέσεις χωρίς άρωμα και χωρίς ορυκτέλαια και με ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Η σειρά Cannabis Sativa Oil περιλαμβάνει την ενυδατική κρέμα ημέρας Protect&Calm με SPF30, το ενυδατικό balm Restore&Calm χεριών και σώματος και το καθαριστικό έλαιο Cleanse&Calm που μετατρέπεται σε γαλάκτωμα. Η σειρά της Avon, Cannabis Sativa Oil, έχει σχεδιαστεί, ξεπερνώντας τα κλισέ στερεότυπα γύρω από το φυτό κάνναβη. Είναι απόλυτα ασφαλής για το δέρμα καθώς χρησιμοποιεί συγκεκριμένα μέρη του φυτού και κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει τετραϋδροκανναβινόλη (tetrahydrocannabinol), το ψυχοτρόπο στοιχείο της κάνναβης.

Αν θες να μάθεις περισσότερα για τη νέα σειρά της Avon με έλαιο κάνναβης μπες τώρα στο youravon.gr