Νομίζαμε ότι το πρόσωπό μας περνούσε δύσκολες ώρες με το άγχος της καθημερινότητας και τη ρύπανση μέχρι που ήρθαν και οι μάσκες στη ζωή μας. Η καθημερινή πολύωρη χρήση τους δημιούργησε ένα νέο φαινόμενο που ονομάστηκε “maskne” και αναφέρεται στην ακμή που μπορεί να εμφανιστεί στην περιοχή του προσώπου λόγω της χρήσης μάσκας. Τα αυστηρά μέτρα, ο περιορισμένος χρόνος και το αυξημένο άγχος μας έχουν οδηγήσει στο να ψάξουμε έναν επαγγελματικό τρόπο περιποίησης του προσώπου μας στο σπίτι.

Βήμα 1ο: Μπες στο mood

Ξέρεις ότι κάθε φορά που πας για περιποίηση προσώπου θα αφιερώσεις τουλάχιστον μία ώρα στον εαυτό σου και θα χαλαρώσεις. Προσπάθησε να αναπαραστήσεις το περιβάλλον, βάζοντας λίγη χαλαρή μουσική και το κινητό σου στο αθόρυβο. Η ψυχική υγεία καθρεφτίζεται στην επιδερμίδα μας, οπότε είναι σημαντικό εκτός από την περιποίηση και την καθαριότητα, να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι τόσο εσύ όσο και το δέρμα σου.

Βήμα 2ο: Ο κατάλληλος εξοπλισμός

Προφανώς και δεν μπορείς να έχεις στο σπίτι όλα αυτά τα επαγγελματικά μηχανήματα που χρησιμοποιούν για να σεαναζωογονήσουν κάθε φορά. Μπορείς όμως να έχεις μια συσκευή που αφαιρεί το 99,5% των ρύπων και του μακιγιάζ από το πρόσωπο με απαλά ultra-hygienic bristles από σιλικόνη. Το LUNA 3 που βοηθάει στην πρόληψη ης ακμής και τη μείωση των σημαδιών που αυτή αφήνει.

Πώς λειτουργεί:

  • Συνδέεις το LUNA 3 στο FOREO app μέσω Bluetooth για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή για πρώτη φορά
  • Τοποθετείς το FOREO Microfoam cleanser ή το αγαπημένο σου cleanser στο LUNA 3 και πατάς το Start Button
  • Με κυκλικές κινήσεις, κάνεις μασάζ στο πρόσωπο μέχρι να ολοκληρωθεί αυτόματα η διαδικασία
  • Ξεπλένεις τη συσκευή (είναι αδιάβροχη) και συνεχίζεις με το αγαπημένο σου massage treatment που προσφέρει το LUNA 3 και το Serum Serum Serum

Αν συνδυάσεις το LUNA 3 με το Micro-Foam Cleanser που απομακρύνει τους ρύπους που έχουν συσσωρευθεί στην επιδερμίδα και το Serum Serum Serum που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, θα δεις ακόμα μεγαλύτερη διαφορά!

Το LUNA 3 είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα που αντιστοιχούν σε τρεις τύπους επιδερμίδας (κανονική, ευαίσθητη, combination) στην τιμή 199€Όλα τα προϊόντα FOREO πωλούνται αποκλειστικά στα Sephora Greece.

Βήμα 3ο: Επανάλαβε

Μία φορά το 6μηνο ίσως είναι οκ όταν πηγαίνεις έξω σε κάποιον επαγγελματία, αλλά όταν αναλαμβάνεις εσύ την περιποίηση του προσώπου σου στο σπίτι, τότε καλό θα είναι να επαναλαμβάνεις όσο πιο συχνά μπορείς. Αν θα είναι μέρα παρά μέρα ή μία φορά την εβδομάδα εξαρτάται καθαρά από τις ανάγκες της επιδερμίδας σου τις οποίες μόνο εσύ ξέρεις. Σε κάθε περίπτωση, το χρωστάς στον εαυτό σου να τον ξεκουράζεις και να τον περιποιείσαι κάθε τόσο χωρίς αντιπερισπασμούς. Μην το αμελείς.