Η ακμή είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί όχι μόνο τους έφηβους, αλλά άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας. Τα αυξημένα επίπεδα των ανδρογόνων, το στρες, το κάπνισμα, οι κακές διατροφικές συνήθειες και η χρήση ακατάλληλων καλλυντικών αποτελούν μερικούς από τους βασικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη της ακμής. Γι’ αυτό, όσο είναι στο χέρι μας, πρέπει να προσέχουμε τα προϊόντα που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα μας και να προτιμούμε πιο φυσικούς τρόπους, όπως αυτοί που προτείνει η Caudalie.

Η σειρά Vinopure της Caudalie αποτελεί τη φυσική λύση για επιδερμίδες με τάση ακμής για την περίοδο μετά τις διακοπές. Δες, στη συνέχεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, προκειμένου να χτυπήσεις το πρόβλημα στη ρίζα.

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός αποτελεί το πρώτο βήμα, που είναι απαραίτητο για τη ρουτίνα ομορφιάς κατά των ατελειών. Διάλεξε ένα προϊόν που καθαρίζει, συσφίγγει τους πόρους, μειώνει την υπερβολική έκκριση σμήγματος, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, όπως το Purifying Gel Cleanser.

Τόνωση

Το δεύτερο βήμα είναι η τόνωση, που πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό. Η επιδερμίδα σού έτσι θα είναι υγιής, ματ και καθαρή.

Στοχευμένη δράση

Ένα προϊόν όπως το Blemish Control Salicylic Serum συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των ατελειών και στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των πόρων. Βελτιώνει ορατά την υφή των επιδερμίδων με τάση ακμής.

Ενυδάτωση

Προτίμησε μια ενυδατική κρέμα λεπτόρρευστη για ενυδάτωση μακράς διαρκείας και ματ όψη, όπως η Moisturizing Mattifying Fluid. Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης των ατελειών (σπυράκια και μαύρα στίγματα) και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη, ματ και φαίνεται υγιής.

Διαβάστε επίσης:

Η H&M φέρνει το μέλλον στη ντουλάπα σου!