Κατά καιρούς πολλά υλικά έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον διαφόρων beauty editors και ειδικών και έχουν γίνει ο κεντρικός πυρήνας για το πως περιποιούμαστε το σώμα και το πρόσωπο μας. Αυτή τη φορά το ενδιαφέρον μονοπωλεί το εξωτικό λάδι καρύδας, του οποίου οι μετοχές έχουν ανέβει κατακόρυφα. Και υπάρχουν πέντε βασικοί λόγοι πο το διακαιολογούν. Εμείς τους μαζέψαμε και σου παρουσιάζουμε που είναι απίστευτα ευεργετικό το λάδι καρύδας.

oil

1 Για τα δόντια
Ναι, κι όμως το λάδι καρύδας βοηθάει στην φυσική λεύκανση των δοντιών και είναι κάτι που σίγουρα δεν ήξερες. Ενώ χαρίζει δροσερή και καθαρή αναπνοή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μπουκώματα και πλύσεις με το λάδι για αρκετά λεπτά.

2 Για το ντεμακιγιάζ
Αυτό λίγο-πολύ το γνωρίζαμε. Το λάδι καρύδας κάνει θαύματα στο ντεμακιγιάζ και θεωρείτε ένα από τα πιο φυσικά και κατάλληλα προϊόντα για επιδερμίδες ταλαιπωρημένες από το πολύ make-up. Άπλωσε το λάδι σε ένα βαμβάκι και με κυκλικές κινήσεις καθάρισε το πρόσωπο σου.

3 Για το σώμα
Έχεις πάρει χαμπάρι τον χαμούλη που έχει γίνει τελευταία με τα λάδια σώματος; Έχεις καταλάβει επίσης πως είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ; Το ίδιο ακριβώς και το λάδι καρύδας. Άπλωσε το σε βρεγμένο σώμα, μετά το ντουζ και σκουπίσου ταμποναριστά. Το αποτέλεσμα θα το λατρέψεις.

4 Για το ξύρισμα
Σου είπα θα μάθεις πράγματα που δεν ήξερες εδώ! Όπως πως το λάδι καρύδας κάνει καλό στο ξύρισμα. Άπλωσε το στα πόδια σου μετά το μπάνιο και ξύρισε την περιοχή. Οι ιδιοτητές του θα αφήσουν το δέρμα σου απαλό και καθαρό από ερεθισμούς και σπιθουράκια.

5 Για την απολέπιση
Φαντασία να έχεις! Σε ένα μπολ ανακάτεψε λάδι καρύδας με χοντρό αλάτι ή μαύρη ζάχαρη. Ή και τα δυο! Βάλε τα στην κατάψυξη μέχρι να γίνουν ένα και μετά απλά απολέπισε το σώμα σου.