Κάθε καλοκαίρι το ίδιο ζόρι. Που θα βρεις το μαγιό που έχεις σκεφτεί ότι είναι το κατάλληλο και φυσικά να ταιριάζει στο σώμα σου. Το πρόβλημα όλων μας, οπότε ψυχραιμία. Κατ’αρχήν το πρώτο πράγμα που πρέπει να διαχωρίσεις, είναι αν θες να αγοράσεις μπικίνι ή ολόσωμο. Η μόδα θέλει και τα δύο να είναι τάση, οπότε ό,τι και να διαλέξεις φρόντισε απλά να κολακεύει το σώμα σου.

Αν πάλι λόγω καθημερινού προγράμματος δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις όσο χρόνο θα ήθελες στην επιλογή του μαγιό, τότε απλά να θυμάσαι τα παρακάτω tips για να διαλέξεις σωστά όταν έρθει η στιγμή.

giphy

1. Πρόσεξε το νούμερο

Η αλήθεια είναι ότι το νούμερο για το μαγιό δεν είναι συγκεκριμένο. Μετά από πολλές επιλογές καταλήγεις στο σωστό και ιδανικό. Φρόντισε να μην είναι ούτε μικρό, γιατί θα δείχνει το σώμα σου ότι δεν αναπνέει, ούτε μεγάλο γιατί 1. δεν θα σε βολεύει, 2. δεν θα δείχνει καθόλου ωραίο πάνω σου. Να προσέξεις να είναι ένα στα μέτρα σου.

2. Πρόσεξε το ύφασμα

Το μαγιό όπως ξέρεις δεν είναι απλή υπόθεση. Το ύφασμα του πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία στο σώμα σου.

3. Κρύψε τις ατέλειες

Όλες οι γυναίκες έχουν εκείνα τα σημεία που δεν θέλουν να τα βλέπει ούτε ο ήλιος. Μπορείς να διαλέξεις ένα μαγιό που να μην τις τονίζει, όπως για παράδειγμα ολόσωμο αν έχεις τα περίφημα… πιασίματα στην περιφέρεια.

4. Πες όχι στην υπερβολή

Θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα γυναίκες που δεν ξέρουν τι εστί υπερβολή, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Το μαγιό είτε πολύχρωμο, είτε μονόχρωμο μπορεί να κάνει την διαφορά, χωρίς να έχει διάφορα πάνω του.