Είναι γεγονός ότι στις γυναίκες αρέσει να πειραματίζονται με τα μαλλιά τους. Συχνά όμως, στο σπίτι η δημιουργία διαφορετικών hairstyles δεν είναι εφικτή, καθώς απαιτούνται πολλές συσκευές, εργαλεία και αξεσουάρ μαλλιών. Πλέον όμως είναι δυνατό, με μια μόνο συσκευή να κάνεις τα πάντα στα μαλλιά σου! Θες να μάθεις πως;

Πρωτοποριακό εργαλείο που προσελκύει τα μαλλιά χρησιμοποιώντας αέρα

Η Dyson έχει λανσάρει και στην Ελλάδα το απόλυτο must-have για τους λάτρεις του haistyling: το Airwrap. Το εντυπωσιακό multistyler σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, πιστό στη φιλοσοφία Dyson που σέβεται την τρίχα.

Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το Airwrap αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να φορμάρει τα μαλλιά. Πρόκειται για ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος για μπούκλες, χαρίζοντας μπούκλες και κυματισμούς με όγκο. Το μικρό αλλά ισχυρό ψηφιακό μοτέρ V9 υψηλής απόδοσης της Dyson και ο ειδικός αισθητήρας ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του αέρα 40 φορές/δευτερόλεπτο και προστατεύουν από τη θερμότητα ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας.

Το Airwrap έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ.

Κύλινδροι Airwrap 30mm

Δημιουργούν σφιχτές μπούκλες. Mε δεξιόστροφους και αριστερόστροφους κυλίνδρους για συμμετρικές μπούκλες

Κύλινδροι Airwrap 40mm

Δημιουργούν χαλαρές μπούκλες. Mε δεξιόστροφους και αριστερόστροφους κυλίνδρους για συμμετρικές μπούκλες.

Βούρτσα για λεία μαλλιά

Σχεδιασμένη για να λειαίνει τα ατίθασα μαλλιά, με τάση να φριζάρουν.

Βούρτσα για απαλά μαλλιά

Σχεδιασμένη για απαλό ίσιωμα και λείο αποτέλεσμα.

Κυλινδρική βούρτσα για όγκο

Σχεδιασμένη για να δίνει όγκο και σχήμα για λεπτά και επίπεδα μαλλιά.

Στεγνωτήρας πριν το styling

Μετατρέπει τα μαλλιά από βρεγμένα σε νωπά, έτοιμα για το styling.

Διαβάστε επίσης:

Ξηρό δέρμα: Πως να σταματήσεις το φαύλο κύκλο του κνησμού