Ήξερες ότι το 80% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα; Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες έχουμε κυτταρίτιδα και ότι είμαστε αρκετά δυσαρεστημένες με αυτό αφού θέλουμε να τη ξεφορτωθούμε . Πώς λοιπόν μπορείς να διώξεις αυτόν τον εχθρό από το σώμα σου;

Ασκήσεις Cardio
Όταν πρόκειται για να απαλλαγείς από τη κυτταρίτιδα τότε να ξέρεις πως το cardio είναι το κλειδί. Όσο πιο σκληρά ασκείσαι τόσο περισσότερο λίπος θα καις. Αν δεν θέλεις να πας γυμναστήριο ξεκίνα το τρέξιμο για να δεις διαφορά άμεσα.

Νερο

Και όμως δεν είναι μύθος! Αν βάλεις στόχο να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα θα δεις πως η όψη φλοιού πορτοκαλιού αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να εξαφανίζεται. Αν μάλιστα θες μπορείς να βάζεις μέσα και λεμόνι κάνοντας ένα απολαυστικό ρόφημα για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κρέμα

Capture

Τα εργαστήρια της Orlane έχουν αναπτύξει μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση με φύκια και αιθέρια έλαια που καταπολεμά και απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοπικές εναποθέσεις λίπους. Ορατά αποτελέσματα σε μόλις 28 ημέρες. Μετά τις πρώτες 14 μέρες, μειώνεται ορατά η συσσώρευση τοπικού λίπους ενώ οι μηροί και οι γοφοί αποκτούν πιο σφριγηλή και αναδιαμορφωμένη όψη. Μετά από 28 ημέρες, υπάρχει μείωση έως και 1 ίντσα στην περιφέρεια του μηρού και ¾ της ίντσας στο γόνατο. Η επιδερμίδα σμιλεύεται και ανακτά την ελαστικότητά της, απομακρύνεται εμφανώς η όψη «φλοιού πορτοκαλιού» ενώ παράλληλα οι γοφοί και οι μηροί δείχνουν πιο λεπτοί.