Μέχρι πριν ένα χρόνο μιλούσαμε για κάλτσες πάνω από το γόνατο που εντυπωσιάζουν το ανδρικό κενό. Φέτος, η τάση ακούει στο όνομα “ankle socks” και κυριολεκτικά θα τα λατρέψεις. Πρόκειται ουσιαστικά για αυτές τις κοντές κάλτσες αστραγάλου που μπορείς να τις φορέσεις με το αγαπημένο σου ζευγάρι γόβες για να το αναδείξεις ακόμα καλύτερα. Πώς όμως θα ξέρεις πως θα τις φορέσεις; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και λάμψε για μια ακόμα φορά.

 

Το αγορίστικο στυλ

Αγόρασε από το γυναικείο τμήμα όλο το σύνολο για ένα αγορίστικο στυλ ενώ μη ξεχάσεις να αγοράσεις τις ankle socks. Φόρεσε λοιπόν ένα διχτυωτό σε αυτή τη περίπτωση καλτσάκι για να το απογειώσεις. Φυσικά μη ξεχάσεις τα oxford shoes σου και έφυγες.

 1

 

Για ένα ακόμα πιο υπέροχο outfit δοκίμασε και  λίγο χρώμα στο πάνω μέρος όπως οι παρακάτω

 

 2

Το μονόχρωμο ντύσιμο με τις ξεχωριστές κάλτσες

Διάλεξε έναν απλό χρώμα πχ ένα total black σύνολο και δοκίμασε να εντυπωσιάσεις με ένα ζευγάρι κάλτσες που θα έχουν έντονα χρώματα, μεταλλικά στοιχεία ή μοτίβα.

 

3

Αν λατρεύεις τα μεταλλικά στοιχεία (που ειδικά για φέτος το φθινόπωρο – χειμώνα θα είναι must) δοκίμασε τις παρακάτω και δεν θα χάσεις

 

4

Ο ορισμός του pin up

Αν είσαι αθεράπευτα ρομαντική και γενημμένη σε λάθος εποχή αφού αγαπάς τις φούστες κάτω από το γόνατο, τα πουά και τα περίτεχνα χτενίσματα, θα λατρέψεις τη τάση των ankle socks αφού δεν μπορείς να ολοκληρώσεις το συγκεκριμένο outfit χωρίς τα μικροσκοπικά καλτσάκια.

 

5

Τι θα έλεγες για ένα ζευγάρι γκρι με γκρί και μαύρες λεπτομέρειες. Το γκρι πάει με όλα σχεδόν και έτσι δεν έχεις κίνδυνο ότι το ντύσιμο σου μπορεί να είναι υπερβολικό.

 

6