Το ξηρό δέρμα συνήθως είναι αρκετά λεπτό και διακρίνεται από υψηλή ευαισθησία. Θα το χαρακτηρίζαμε ανελαστικό και τραχύ, όμως στα θετικά του συγκαταλέγεται η καθαρή όψη χωρίς στίγματα και σπυράκια. Σε αντίθεση με τα λιπαρά δέρματα, το ξηρό έχει την τάση να εμφανίζει ευρυαγγείες, κοκκινίλες ή αλλεργίες, ενώ σπάει αρκετά γρήγορα από νεαρή ηλικία. Αυτός είναι και ο λόγος που απαιτεί συστηματική περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα.

Αν το δέρμα σου είναι ξηρό, μπορείς να το φροντίσεις στο σπίτι ικανοποιητικά. Όμως πρέπει να εξασφαλίσεις ότι χρησιμοποιείς προϊόντα ειδικά για τις ανάγκες της δικής σου επιδερμίδας.

Σειρά για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες

Εμείς συστήνουμε τη νέα σειρά περιποίησης Balance της PHARMASEPT για ξηρές έως πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι σχεδιασμένη να προστατεύει το δέρμα από τις εξωτερικές επιθέσεις, διατηρώντας όμως την ισορροπία του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Τα προϊόντα της σειράς είναι εμπλουτισμένα με τον ισχυρό πρεβιοτικό παράγοντα Biolin, στις ήδη υπάρχουσες εξειδικευμένες PHARMASEPT φόρμουλες, ενισχύοντας τους ευεργετικούς μικροοργανισμούς του οικοσυστήματος, χωρίς να διεγείρουν τους επιβλαβής.

Περιλαμβάνει 5 προϊόντα που βασίζονται στην «Τεχνολογία Εξισορρόπησης Δέρματος» της PHARMASEPT. Για τη φροντίδα του ξηρού ρεύματος θα βρεις τα εξής: -Balance Shower Gel: Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση σε σώμα και πρόσωπο και προλαμβάνει την εμφάνιση δερματικών παθήσεων. -Balance Intim Gel: Με χαμηλό Ph 4.8 που κρατάει σε ισορροπία την ευαίσθητη περιοχή, προλαμβάνει την εμφάνιση μολύνσεων, καταπραΰνει, ανακουφίζει. Έχει αντισηπτική δράση και προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας. -Balance Mild Deo Roll-On: Φυσικό αποσμητικό χωρίς αλουμίνιο, σιλικόνες, οινόπνευμα και ταλκ. Δε φράσσει τους πόρους, αποτελεί ιδανικό προϊόν για άτομα με τάση για κύστες και ερεθισμούς, ενώ προλαμβάνει τυχόν φλεγμονές. -Balance Body Cream: Με κλινικά αποδεδειγμένη αύξηση ενυδάτωσης κατά 23% μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, χωρίς mineral oil, PG, σιλικόνη και αλλεργιογόνα και με φυσικούς γαλακτωματοποιητές, φυσικούς ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες. -Balance Gentle Spray σε μορφή νερού: Είναι εμπλουτισμένο με πρεβιοτικούς παράγοντες για πρόσωπο, σώμα, ντεκολτέ, περιέχει 98% συστατικά φυσικές προέλευσης και ανακουφίζει από κνησμό, ερεθισμούς, κοκκινίλες και αίσθηση φλόγωσης. Τέλος προσφέρει 100% διατήρηση της ισορροπίας του μικροβιώματος της επιδερμίδας.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: 

Estée Lauder: Η γυναίκα πίσω από το εμβληματικό brand ομορφιάς