Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες γυναίκες αντιλαμβάνονται ότι το στυλ και η μόδα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ηλικία. Το προσωπικό στυλ αποτελεί έναν εντελώς προσωπικό τρόπο έκφρασης, το οποίο δεν υπακούει απαραίτητα σε κανόνες. Αυτό που πρέπει να κάνει η καθεμία από εμάς, είναι να ανακαλύψει την εσωτερική της εικόνα και να την αφήσει να… λάμψει! Οι σωστές fashionistas παρόλα αυτά, έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία, αν τα υιοθετήσεις σίγουρα θα σου ανοίξουν έναν καινούριο δρόμο.

-Αποπνέουν αυτοπεποίθηση

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο «είδωλο» από μια γυναίκα που γνωρίζει ποια είναι και εκπέμπει σιγουριά. Όσο μεγαλώνουμε, συνήθως η αυτοπεποίθηση αυξάνεται και δεν έχει τόση σημασία αν το ρούχο που φοράμε είναι επώνυμο ή όχι.

-Επικεντρώνονται στην καλή υγεία

Αν δεν έχεις καλή υγεία, δεν έχεις τίποτα. Φρόντισε τον εαυτό σου, γυμνάσου, ξεκουράσου όσο πρέπει.

-Εδραιώνουν το προσωπικό τους look

Προσπάθησε να αξιοποιήσεις τα ρούχα που υπάρχουν στην ντουλάπα σου και να φτιάξεις το προσωπικό σου look. Το Pinterest μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις ιδέες, ώστε να μάθεις πως να συνδυάζεις σωστά και να αναδεικνύεις αυτό που ήδη έχεις.

-Ενημερώνονται για τις τάσεις

Με τις πιο σπουδαίες Εβδομάδες Μόδας να έχουν ήδη ξεκινήσει, οι τάσεις που κλείνουν το μάτι στη δεκαετία του ’90, η επιστροφή των λουστρίνι υφών, τα oversized φορέματα, καθώς και το πολύ επίκαιρο σοκαριστικό ροζ της τάσης “BarbieCore” έχουν για ακόμα μία φορά κατακλύσει το newsfeed μας.

-Αξιοποιούν τις δυνατότητες των beauty gadgets

Η FOREO, η μάρκα beautytech που αγαπήθηκε από διασημότητες σε όλο τον κόσμο, αποκαλύπτει την ιδανική λύση για να αποκτήσεις το πιο λαμπερό και σμιλευμένο look, γρήγορα και εύκολα, για αποτελέσματα που είναι εγγυημένα για την πασαρέλα!

Χάρισε στον εαυτό σου μια αναζωογονητική, πληθωρική και φωτεινή περιποίηση προσώπου, χάρη στην τεχνολογία αιχμής του FOREO BEAR. Αυτό το μικρό και πανίσχυρο gadget μικρορεύματος και παλμών T-Sonic είναι η πιο αποτελεσματική, ασφαλής και μοντέρνα λύση για να απολαύσεις μια συνεδρία γυμναστικής προσώπου – ή Face Gym – στην άνεση του σπιτιού σου. Η σμίλευση των ζυγωματικών και του οβάλ του προσώπου, η σύσφιξη των μυών του προσώπου και η εξομάλυνση των ρυτίδων και των σημαδιών γήρανσης δεν ήταν ποτέ τόσο ακριβής και γρήγορη.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.