Ας το παραδεχτούμε! Λίγες είναι οι τυχερές που διαθέτουν αλαβάστρινη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες και αρκούνται σε μια απλή ενυδατική κρέμα πριν από τον ύπνο. Η πλειοψηφία των γυναικών, ειδικά μετά τα 30, πρέπει συνεχώς να προσπαθεί, προκειμένου να αποκτήσει και να διατηρήσει το πρόσωπο που ονειρεύεται.

Μπορεί να λένε ότι «η ομορφιά βρίσκεται στις ατέλειες», αυτό όμως δεν ισχύει όταν ανακαλύπτεις ξαφνικά ενοχλητικά σπυράκια πριν από ένα ραντεβού ή αδυνατείς να ρυθμίσεις τη λιπαρότητα. Ευτυχώς πλέον υπάρχουν εξειδικευμένες λύσεις για κάθε πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι γυναίκες με ατέλειες να μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα του προσώπου τους.

Η Clinique έρχεται με λύσεις που υπόσχονται να εξαφανίσουν τα σπυράκια. Το Σύστημα 3-Step Anti-Blemish Solutions είναι ένας συνδυασμός προϊόντων, ο οποίος όχι μόνο αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τα σπυράκια, αλλά συγχρόνως φροντίζει την επιδερμίδα.

Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam

Πρόκειται για ένα απαλό προϊόν καθαρισμού και το 1ο Βήμα στο Σύστημα Περιποίησης Anti-blemish Solutions για Καθαρή Επιδερμίδα. Απομακρύνει τους ρύπους και την υπερβάλλουσα λιπαρότητα, ανακουφίζει και καταπραΰνει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή που σχετίζονται με τα σπυράκια, ενώ βοηθά στη διατήρηση των πόρων καθαρών.

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion

Είναι μια λοσιόν απολέπισης για ματ αποτέλεσμα και το 2ο Βήμα στο Σύστημα Περιποίησης Anti-blemish Solutions για Καθαρή Επιδερμίδα. Απολεπίζει και μειώνει την υπερβάλλουσα λιπαρότητα που μπορεί να προκαλέσει σπυράκια. Αποσυμφορεί τους πόρους και ελέγχει τη γυαλάδα.

Anti-Blemish Solutions All-Over Clearing Treatment

Διαθέτει ανάλαφρη υφή και αποτελεί το 3ο Βήμα στο Σύστημα Περιποίησης Anti-blemish Solutions για Καθαρή Επιδερμίδα. Βοηθά να αντιμετωπιστούν τα σπυράκια που ήδη υπάρχουν και στην πρόληψη μελλοντικών εξάρσεων. Δημιουργεί μία ασπίδα ενάντια στους παράγοντες που προκαλούν σπυράκια. Βοηθά στον έλεγχο της υπερβολικής λιπαρότητας. Ενυδατώνει ήπια για να ελαχιστοποιήσει ξηρότητα και αποφολίδωση. Κατευνάζει, καταπραΰνει, μειώνει ορατά την ερυθρότητα.

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο περίεργα (και cool) νύχια… ever!