Τα λευκά sneakers είναι εντυπωσιακά, συνδυάζονται με όλα τα ρούχα και γι’αυτό τον λόγο τα αγαπάς ένα τσακ παραπάνω. Λατρεύεις να τα φοράς στην καθημερινότητα σου εξαιτίας και της άνεσης που προσφέρουν, αλλά δυστυχώς λερώνουν γρήγορα και εύκολα. Και κάπως έτσι, όταν γεμίζουν μουτζούρες και βρωμιές, χάνουν την λάμψη τους.

Όσο και να τα καθαρίζεις με κάποιο πανί, το αποτέλεσμα πάλι θα παραμένει ίδιο. Σαν μην το έκανες ποτέ. Υπάρχουν 5 τρόποι όμως που αξίζει να προσπαθήσεις πριν αγοράσεις καινούριο ζευγάρι παπούτσια. Διάβασε και θα δεις ότι θα εκπλαγείς.

#1. Βερνίκι νυχιών

Με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών μπορείς εκτός από το να βάψεις τα νύχια σου, να καθαρίσεις και τα λευκά σου δερμάτινα παπούτσια. Αντί να αγοράσεις άλλο ζευγάρι και να ξοδέψεις χρήματα, δοκίμασε το και θα δεις αποτελέσματα.

βερνίκι

#2. Οδοντόκρεμα

Κι όμως η οδοντόκρεμα μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πολύ καλό καθαριστικό. Βάλε λίγη σε μια οδοντόβουρτσα και άρχισε να τρίβεις την δύσκολη επιφάνεια. Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και στον λευκό πάτο των παπουτσιών χωρίς να βλάψεις το παπούτσι.

#3. Σαμπουάν

Για ακόμα πιο δύσκολους λεκέδες, χρησιμοποίησε σαμπουάν τρίβοντας το σημείο με ένα καθαρό πανί ή οδοντόβουρτσα με την βοήθεια παράλληλα του ζεστού νερού. Τρίψε καλά μέχρι να δεις να εξαφανίζεται ο λεκές.

#4. Λευκό ξύδι

Το λευκό ξύδι είναι ένα μαγικό καθαριστικό. Ρίξε λίγη ποσότητα σε ένα πανί ή μια πετσέτα και στη συνέχεια τρίψε απαλά τα φθαρμένα λευκά παπούτσια.

#5. Άλλαξε κορδόνια

Τα κορδόνια λερώνονται εύκολα αφού κάποιες φορές σέρνονται στο πάτωμα και ίσως είναι η αιτία που πολλές φορές νομίζεις ότι τα λευκά σου παπούτσια είναι βρώμικα. Μήπως ήρθε η ώρα να τα αλλάξεις;

κορδόνια