Τα μακριά μαλλιά τα λατρεύουμε, είναι γεγονός. Αλλά λίγο η ψαλίδα από το καλοκαίρι, λίγο οι ταλαιπωρημένες τρίχες, χρειάστηκαν άμεσο και μπόλικο κούρεμα. Και τώρα; Μην αγχώνεσαι. Έχουμε τα πιο αποτελεσμάτικά μυστικά για να μακρύνεις τα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χρησιμοποίησε κοντίσιονερ: Για την ακρίβεια κάνε την μαλλακτική κρέμα τον καλύτερο σου φίλο και μην ξεχνάς να την βάζεις κάθε φορά που λούζεσαι! Με αυτό τον τρόπο θα έχεις λεία και δυνατά μαλλιά ακόμα και μετά από πιστολιάκια, σίδερα ισιώματος και πολλά ακόμα. Και δυνατά μαλλιά μακραίνουν γρηγορότερα!

Μην λούζεσαι κάθε μέρα: Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο αλλά φαίνεται πως όσο πιο συχνά λούζεις τα μαλλιά τόσο περισσότερο αποδυναμώνεται η τρίχα. Το καθημερινό λούσιμο καταντάει τα μαλλιά σου άτονα και πολύ πιο εύθραστα. Προτίμησε λοιπόν να τα λούζεις κάθε μια ή δυο μέρες.

Βάζε μάσκα σίγουρα μια φορά την εβδομάδα: Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο για δυνατά μαλλιά. Καθώς η μάσκα περιέχει πολλά ευεργετικά στοιχεία για τα μαλλιά σου που τα βοηθούν να παραμείνουν υγιεί και να μακρύνουν δυνατότερα. Ενώ να θυμάσαι να αφήνεις την μάσκα όλο το βράδυ στα μαλλιά σου και να την ξεβγάζεις το πρωί.

Χτένιζε τα: Όσο πιο συχνά μπορείς και όσο πιο απαλά γίνεται. Λες και είναι φτιαγμένα από χρυσό. Φρόντιζε τα μαλλιά σου και θα δεις πως το μάκρος τους θα αυξηθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Μην κοιμάσαι σε βαμβακερή μαξιλαροθήκη: Προτίμησε μια σατέν ή μεταξωτή μαξιλαροθήκη, και πέτα την βαμβακερή που έχεις τώρα. Καθώς το βαμβακερό μαξιλάρι τείνει να φριζάρει το μαλλί και να δημιουργεί περισσότερους κόμπους στα μαλλιά σου.