Οι γρήγοροι ρυθμοί αλλά και οι αυξημένες απαιτήσεις που συναντά η σύγχρονη γυναίκα καθιστούν την καθημερινότητά της αρκετά πιεστική, αφήνοντάς της ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό της και τη διασκέδασή της. Υπάρχουν αρκετές γυναίκες που θέλουν να γυμναστούν και να φροντίσουν το σώμα τους, όμως είναι αδύνατο να ακολουθήσουν ένα πολύωρο πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να βάλουν περισσότερη άσκηση στη ζωή τους αλλά ο χρόνος σε πιέζει, δες στη συνέχεια τι μπορείς να κάνεις.

-Πήγαινε παντού με τα πόδια ή ξεκίνα τις μετακινήσεις με το ποδήλατο

-Βάλε την άσκηση στις καθημερινές σου δραστηριότητες. Για παράδειγμα, μη χρησιμοποιήσεις το ασανσέρ αλλά τις σκάλες ή πήγαινε με το σκύλο σου μια μεγαλύτερη βόλτα από ό,τι συνήθως.

-Κάνε yoga στο σπίτι με video μικρής διάρκειας από το YouTube

-Χόρεψε όταν σου δίνεται η ευκαιρία

-Γράψου σε ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες

Τα Curves είναι η λύση καθώς αποτελούν ένα γυμναστήριο ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, το οποίο σέβεται όλες τις παραμέτρους και τις ανάγκες τους. Προσφέροντας μια συναρπαστική «απόδραση» 30 λεπτών, με μοναδικά προγράμματα εκγύμνασης ειδικά σχεδιασμένα για το γυναικείο σώμα, η κάθε μία μπορεί να επιλέξει την ώρα που ταιριάζει στο πρόγραμμά της, απολαμβάνοντας εξειδικευμένη προπόνηση από έμπειρους εκπαιδευτές. Με συνεχόμενη παρακολούθηση και καθοδήγηση, η γυναίκα καταφέρνει μέσω μηνιαίων συνεδριών, να επιτύχει τους προσωπικούς της στόχους, ενώ παράλληλα νιώθει μέλος μια κοινότητας, στην οποία το όραμα και οι στόχοι είναι κοινοί.

Διαβάστε επίσης:

H GANT σε συνεργασία με την Εναλεία καθαρίζουν τη Μεσόγειο