Κάθε αθλητής θέλει να βελτιώνει τις επιδόσεις του στη γυμναστική και τα προγράμματα fitness. Οι τρόποι φυσικά για να το πετύχεις αυτό είναι δύο: εντατική προπόνηση και σωστός εξοπλισμός. Όσο πιο πιστά ακολουθείς το πρόγραμμα και δεν χάνεις τις προπονήσεις, τόσο πιο γρήγορα ο οργανισμός σου θα ανεβάσει ρυθμούς και θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς. Θα πρέπει ωστόσο να σε βοηθάει και ο αθλητικός εξοπλισμός σου.

Η συλλογή παπουτσιών SuperRep της Nike έχει σχεδιαστεί για ακριβώς αυτό το λόγο και έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες των επιδόσεών σου. Κάθε μοντέλο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου τύπου προπόνησης, είτε πρόκειται για boot camp ή spin. Με αυτά τα παπούτσια έχεις το ίδιο επίπεδο τεχνογνωσίας που παρέχεται στους επαγγελματίες αθλητές και ό,τι χρειάζεται για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

«Τα προγράμματα fitness είναι πολύ δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Η προπόνηση είναι από μόνη της ένα άθλημα και τα μοντέλα της σειράς SuperRep της Nike έρχονται για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες επιδόσεων αυτών των δραστηριοτήτων», αναφέρει η Jamie Jeffries, VP/GM της Nike Training.

Το Nike Air Zoom SuperRep είναι ένα νέο καινοτόμο παπούτσι, ειδικά σχεδιασμένο για τις αυξημένες απαιτήσεις των υψηλής έντασης διαλειμματικών προπονήσεων -οι οποίες περιλαμβάνουν περιόδους υψηλής έντασης και περιόδους χαλάρωσης.  Από την παρακολούθηση των προπονήσεων προέκυψε το συμπέρασμα ότι οι αθλητές επιλέγουν παπούτσια με μαξιλαράκια απορρόφησης κραδασμών ή παπούτσια που παρέχουν υποστήριξη, αλλά δεν υπήρχε κάποιο μοντέλο που να παρέχει τόσο απορρόφηση κραδασμών όσο και υποστήριξη ειδικά για τις βασικές κινήσεις της ΔΠΥΕ. Έτσι γεννήθηκε το Nike Air Zoom SuperRep που παρέχει προστασία και καλύτερη ανταπόκριση στις συνεχόμενες επαναλήψεις.

Το Nike Air Zoom SuperRep έχει ως σήμα κατατεθέν μια έντονη καμάρα κοντά στο ακροστήριγμα (μαξιλαράκι) του πέλματος, που αποτυπώνεται και στα δύο ακόμα πρωτότυπα μοντέλα της σειράς SuperRep, τα Nike SuperRep Cycle και Nike SuperRep Go. Τα τρία μοντέλα μαζί δημιουργούν την βάση για τη σειρά Nike SuperRep που θα κυκλοφορήσει στη διάρκεια του 2020 και μετά. Το Nike Air Zoom SuperRep είναι διαθέσιμο από τις 2 Ιανουαρίου σε γυναικείο και ανδρικό στο nike.com και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης. Το Nike SuperRep Go λανσάρεται τον Απρίλιο και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του Nike SuperRep Cycle το καλοκαίρι.