Το make up πολλές φορές μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση, καθώς είναι από τα πράγματα τα οποία κανείς δε σε εκπαιδεύει να τελειοποιήσεις (εντάξει, εκτός από εμάς). Γι αυτό παρόλο που βάζεις μάσκαρα κάθε μέρα σχεδόν, ενδεχομένως να μην το κάνεις σωστά.

Ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να απλώνεις τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου είναι ο παρακάτω:

  1. Βγάλε το βουρτσάκι από τη συσκευασία προσέχοντας να ακολουθήσεις τη συμβουλή που σου δίνω εδώ
  1. Με το βουρτσάκι κάνε απαλές κινήσεις πάνω στις βλεφαρίδες σου από τη ρίζα μέχρι τις άκρες και από τη μία γωνία του ματιού μέχρι την άλλη. Μη βιάζεσαι, απλά προσπάθησε να απλώσεις το προϊόν σε όλες τις βλεφαρίδες και σε όλο το μήκος τους, χωρίς να αγχώνεσαι για οτιδήποτε άλλο.

mascara-application

  1. Μόλις τελειώσεις περίμενε περίπου 1’ και μετά έχεις 3 επιλογές:

Πρωινό/φυσικό make up:

Δε χρειάζεται να απλώσεις περισσότερη μάσκαρα, είσαι έτοιμη!

Μεσημεριανό make up/επιπλέον ένταση στα μάτια:

Με το βουρτσάκι άπλωσε μάσκαρα μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων σου μέχρι να φαίνονται πιο πυκνές και μακριές!

Βραδινό make up/extreme όγκος, μήκος και ένταση:

Κράτα το βουρτσάκι του προϊόντος σταθερό στο μήκος της ρίζα των βλεφαρίδων και ύστερα κλείσε το μάτι σου, φροντίζοντας η κάθε βλεφαρίδα να ακουμπάει το βουρτσάκι καθ’όλη τη διαδρομή κάτω. Επανέλαβε μία με δύο φορές και τα μάτια σου θα είναι πιο έντονα από ποτέ!

Τα παραπάνω βήματα λειτουργούν σε οποιαδήποτε μάσκαρα, αλλά αν το προϊόν που προμηθεύτηκες σου προτείνει το ίδιο δικό του τρόπο να το απλώσεις σίγουρα μπορείς να τροποποιήσεις τις οδηγίες που σου έδωσα ελεύθερα. Τώρα πια όλες μπορούμε να έχουμε τις τέλειες βλεφαρίδες, με τον εύκολο τρόπο!