Πώς μπορείς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση; Αυτό ίσως είναι το πιο κλισέ σαν συμβουλή αλλά το να έχεις δύναμη είναι αρκετά σημαντικό. Για να το πετύχεις όμως πρέπει να ακολουθήσεις κάποια μικρά βήματα που θα σε κάνουν να πιστέψεις σε εσένα αλλά και τα όσα μπορείς να πετύχεις.

1. Προσωπική περιποίηση – Πόσες ώρες χρειάζεσαι για να περιποιηθείς; Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το σώμα σου αλλά και γενικότερα την περιποίηση σου είναι η αντανάκλαση της δικής σου αυτοεκτίμησης. Κάθε φορά που βγαίνεις έξω από την πόρτα του σπιτιού είναι σημαντικό να θυμάσαι πως πρέπει να είσαι όμορφη.

2. Ντύσου για την απόλυτη επιτυχία – Πότε ήταν η τελευταία φορά που πραγματικά άνοιξες τη ντουλάπα και είπες ότι θέλεις να λάμψεις. Όπως και η προσωπική σου περιποίηση, ο τρόπος με τον οποίο ντύνεσαι στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ακριβώς για το τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.

3. Ξεκίνα κάποια άσκηση – Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να φτιάξεις την αυτοπεποίθηση σου είναι να είσαι σίγουρη για εσένα. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάποια δύσκολ προπόνηση η οποία θα σε κουράσει αλλά ακόμα και τα 30 λεπτά την ημέρα αρκούν για την ψυχική σου ευεξία.

4. Δώσε προσοχή στη γλώσσα του σώματος – Είναι απίστευτο πως το μυαλό μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μας. Δοκίμασε να στέκεσαι με το στήθος προς τα έξω, να μην καμπουριάζεις και φυσικά να μη τοποθετείς τα χέρια σου στο στήθος όταν απευθύνεσαι στον συνομιλητή σου. Με αυτόν τον τρόπο εκπέμπεις σιγουριά και ο άλλος είναι πιο άνετος.

 

 

 

5. Μάθε τα πάντα για το Women On Top –  Το Women On Top είναι ένας οργανισμός με στόχο την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας. Ιδρύθηκε το 2012 και από τότε έχει δημιουργήσει πάνω από 300 συνεργασίες mentoring και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 500 άνεργες, μισθωτές και αυτοαπασχολούμενες γυναίκες σε σεμινάρια επαγγελματικής ανάπτυξης, προσφέροντας ταυτόχρονα και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά όσων από αυτές είναι μητέρες. Παράλληλα παρέχει εκπαίδευση, συμβουλευτική και υπηρεσίες διαχείρισης έργου σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιθυμούν να κάνουν πράξη την ισότιμη εκπροσώπηση των γυναικών στην αγορά εργασίας, μέσα από την ενίσχυση της ποικιλομορφίας και της ισορροπίας επαγγελματικής/προσωπικής ζωής για τους εργαζομένους τους.

6. Δες τη ζωή καθαρά – Το Dixan ενώνει τις δυνάμεις του με το Women On Top! Με πίστη στο κεντρικό επικοινωνιακό μήνυμά του «Δες τη Ζωή Καθαρά», συνεχίζει να είναι ο σύμμαχος σου στην προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου! Για το 2019, το Dixan, υποστηρίζοντας τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Women on Top, που δραστηριοποιείται για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στην αγορά εργασίας, δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες που το επιθυμούν, να ενισχύσουν πολύτιμες δεξιότητες που χρειάζονται για την εργασιακή τους ανάπτυξη, μέσα από τα Skills Camps που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Capture

Με την ουσιαστική στήριξη του Dixan, γυναίκες που βρίσκονται στο ξεκίνημα της καριέρας τους ή αντιμετωπίζουν προκλήσεις στην επαγγελματική τους ανάπτυξη και έχουν ανάγκη από επαγγελματικό προσανατολισμό, έχουν την ευκαιρία μέσω των εκπαιδευτικών σεμιναρίων του Women on Top να βρουν το δρόμο για την πραγματοποίηση των ονείρων τους! Φέτος στην Αθήνα και για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη, τα Skills Camps του Women On Top με την υποστήριξη του Dixan, σου δίνουν τα εφόδια για να βρεις τη δύναμη που έχεις μέσα σου και να Δεις τη Ζωή Καθαρά!