Ποιος θα το πίστευε πριν μερικά χρόνια ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ηλεκτρονικές αγορές μόδας με τη βοήθεια ενός «εικονικού» στιλίστα;

Πλέον όμως το GLAMI, μία κορυφαία ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας, αναβαθμίζει την εμπειρία του fashion shopping μέσα από το Fashion κουίζ που βρίσκει κανείς μπαίνοντας στο glami.gr, με την καθιερωμένη επίσκεψη να γίνεται πλέον μία tailor made εμπειρία αγορών.

Επίλεξε brand και μέγεθος

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα αγαπημένα σας brands και μεγέθη, καθώς και τις στιλιστικές σας προτιμήσεις και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η πλατφόρμα του GLAMI πραγματοποιεί την αναζήτηση μεταξύ των εκατοντάδων συνεργαζόμενων ηλεκτρονικών καταστημάτων και σας παρουσιάζει έναν μεγάλο αριθμό εξατομικευμένων προτάσεων με βάση τις επιλογές σας – ό,τι ακριβώς θα έκανε ένας αληθινός Fashion Stylist!

Ό,τι χρειάζεσαι στα…μέτρα σου

Σε μία εποχή που η πλειοψηφία των καταναλωτών αναζητούν περισσότερο προσωποποιημένες υπηρεσίες, έχοντας πλέον κουραστεί από την υπερβολικά μεγάλη «προσφορά» καταστημάτων και brands, η τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης του GLAMI.gr συμβάλλει στο να τους προσφέρει αυτό που ψάχνουν εύκολα και άμεσα.

Σε νέο level το online shopping

Στην πραγματικότητα, το GLAMΙ δημιουργεί μία ψηφιακή μπουτίκ μόδας για κάθε επισκέπτη του, απλοποιώντας τον τρόπο που γίνονταν μέχρι στιγμής οι ηλεκτρονικές αγορές μόδας. Όπως σε έναν εμπορικό δρόμο δεν θα επιλέγατε να μπείτε σε όλα τα καταστήματα παρά μόνο σε εκείνα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν, έτσι και μέσα από το κουίζ του GLAMI μπορείτε να εξατομικεύσετε τις προτάσεις προϊόντων που λαμβάνετε. Φανταστείτε το σαν τη διαδικασία που ακολουθείτε για να επιλέξετε την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix ή την playlist της επιλογής σας στο Spotify, ορίζοντας το είδος και το στιλ που προτιμάτε.

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο εναλλακτικά ξενοδοχεία στον κόσμο… βγαλμένα από τα πιο τρελά όνειρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.