Η περιποίηση στο κομμωτήριο είναι κάτι που όλες απολαμβάνουμε. Δυστυχώς, είτε λόγω χρόνου, είτε λόγω οικονομικών δεν έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε συχνά. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι τα μαλλιά μας θα μείνουν απεριποίητα. Υπάρχουν προϊόντα με επαγγελματική ποιότητα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνες μας στο σπίτι για να ανανεώσουμε το χρώμα μας, να καλύψουμε τις γκρίζες/άσπρες τρίχες ή να κάνουμε ένα γρήγορο ρετούς.

Βαφή

Το Koleston Kit έχει ειδική σύνθεση για έντονο και λαμπερό χρώμα και η βαφή κρατάει 6 – 8 εβδομάδες. Είναι εμπλουτισμένο με έλαια που ενυδατώνουν την τρίχα και τη θρέφουν σε βάθος. Διατίθεται σε 36 αποχρώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για ανταύγειες ή ombre εύκολα με το Koleston Kit Highlights.

Ρίζα

Το Root Touch Up 10 είναι η 1η μόνιμη λύση που καλύπτει τις ρίζες των μαλλιών σε μόλις 10 λεπτά! Ενισχύει το χρώμα των μαλλιών έως 2-3 εβδομάδες και ταιριάζει με τις περισσότερες αποχρώσεις, ακόμα και με εκείνες του κομμωτηρίου. Το βουρτσάκι ακριβείας βοηθάει ώστε να απλωθεί σωστά το προϊόν και είναι διαθέσιμο σε 12 αποχρώσεις.

Αν πάλι προέκυψε κάτι και δεν έχεις ούτε 10 λεπτά διαθέσιμα, υπάρχει το Rοοt Touch Up 3, ένα σπρέι για άμεση κάλυψη της ρίζας. Εκείνο που κάνει το Rοοt Touch Up 3 να ξεχωρίζει είναι η αδιάβροχη φόρμουλά του και το πολύ πρακτικό του μέγεθος των 75ml που χωράει άνετα σε οποιαδήποτε τσάντα και βαλίτσα. Επιπλέον, δεν περιέχει αμμωνία και υπεροξείδια, προστατεύοντας και διατηρώντας έτσι τα μαλλιά υγιή.

Λάμψη

Το Color Concealer είναι μαλακτική κρέμα με ελαφριά χρωστική χωρίς αμμωνία που βοηθάει να διατηρηθεί ζωντανό και λαμπερό το χρώμα για περισσότερο χρόνο. Η ειδική του σύνθεση με την ανάλαφρη υφή δεν βαραίνει τα μαλλιά, και συνίσταται για καθημερινή χρήση από τη ρίζα ως τις άκρες. Περιέχει θρεπτικά συστατικά, τα οποία σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια, όπως μακαντέμια, καρύδα και argan oil, κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν όμορφα, υγιή και ενυδατωμένα.