Το καλοκαίρι το αγαπάς. Όχι όμως όταν βλέπεις ότι τα αγαπημένα σου -και ενίοτε καινούρια- καλλυντικά λιώνουν από την υπερβολική ζέστη. Η μόνη λύση που σου έρχεται στο μυαλό για να τα προστατέψεις, είναι να τα βάλεις στο ψυγείο προκειμένου να προστατευτούν.

Αντί λοιπόν κάθε φορά να καταλήγει το καινούριο concealer ή το αγαπημένο σου κραγιόν στα σκουπίδια, δες παρακάτω τι μπορείς αν κάνεις.

1. Κραγιόν

Αν το κραγιόν σου λιώσει, τότε βάλτο σε μια παλιά θήκη από ρουζ και τοποθέτησε στο ψυγείο. Το αφήνεις εκεί όλο το βράδυ και αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα πινελάκι για να το απλώσεις στα χείλη σου, το οποίο κάνει πολύ καλύτερη δουλειά.

Αν πάλι έσπασε, τότε μη το πετάξεις. Κράτησε το κομμάτι που έφυγε και ένωσε το με το υπόλοιπο. Τοποθέτησε το στο ψυγείο για μία ώρα και θα δεις ότι η ζημιά δεν θα υπάρχει πια.

2. Σκιά

Αν έχει λιώσει η σκιά σου, τότε θα χρειαστείς ένα αλατούχο διάλυμα. Ρίξε σταγόνες από αυτό στην σκιά και ανακάτεψε το με μια οδοντογλυφίδα. Στρώσε την επιφάνεια με ένα κουτάλι και βάλ’τη στο ψυγείο.

3. Concealer

Αν το concealer σε μορφή μολυβιού τότε ακολούθησε την ίδια διαδικασία με το κραγιόν. Αν πάλι είναι σε μορφή παλέτας, τότε απλά τοποθέτησε τη στο ψυγείο για μία ώρα.

4. Μολύβι ματιών

Ο πιο γρήγορος τρόπος με το μολύβι ματιών είναι να το ρίξεις σε ένα ποτήρι με παγωμένο νερό. Διαφορετικά, αν έχει σπάσει βάλτο στην κατάψυξη όλο το βράδυ.

Ta-daaaa! Έτοιμη!