Όσο καταπληκτικό κι αν είναι να περνάς όλη μέρα με την οικογένεια ή την παρέα σου στην παραλία, δεν είναι καθόλου καταπληκτικό να σκουπίζεις την άμμο που έφεραν όλοι μπαίνοντας στο σπίτι. Δες παρακάτω μερικά tips για να αποφύγεις τα κρατσανίσματα στο πάτωμα του σπιτιού αλλά και το να γλιστρήσεις μιας και η άμμος σε πλακάκι είναι πολύ κακός συνδυασμός….

Τσάνταδιχτάκι

Μαζεύεις περισσότερη άμμο απ’ όσο φαντάζεσαι στην τσάντα σου βάζοντας και βγάζοντας διάφορα πράγματα. Η λύση είναι ένα τσαντάκι με λεπτό δίχτυ που θα κρατήσει αντηλιακά, πορτοφόλι, γυαλιά, κλειδιά, αλλά όχι κόκκους άμμου.

Πούδρα

Η πούδρα είναι ο ιδανικός τρόπος να αφαιρέσεις την υγρασία από τα πόδια μου που κρατάει την άμμο κολλημένη ώστε να την απομακρύνεις με ένα βουρτσάκι ή ένα πινέλο πριν μπεις σπίτι. Τσεκαρισμένο.

Αντηλιακό anti-sand

Οι δύο νέες καλοκαιρινές προτάσεις του Carroten, Coconut Dreams Dry Mists SPF30 & SPF50, με μοναδικό συνδυασμό από καρότο και λάδι καρύδας, προσφέρουν ένα αόρατο πέπλο προστασίας και χάρη στη τεχνολογία anti-sand που διαθέτουν η άμμος δεν κολλάει στο δέρμα. Παράλληλα, η μη λιπαρή τους υφή χαρίζει άμεση απορρόφηση και απαλή επιδερμίδα, ενώ το 360ο σύστημα ψεκασμού προσφέρει εύκολη εφαρμογή.

Ντους

Καλοκαίρι είναι, αν έχεις τη δυνατότητα να ξεπλυθείς στην αυλή με το λάστιχο ή σε ντουζιέρα, τόσο το καλύτερο. Δροσίζεσαι και γλιτώνεις και τη συσσώρευση άμμου στο εσωτερικό του σπιτιού. Παιδιά το κάναμε συνέχεια, θυμάσαι;