Στις γυναίκες αρέσει πολύ να προσέχουν τον εαυτό τους και να δείχνουν πάντα περιποιημένες και όμορφες. Το ίδιο όμως ισχύει και για τους άνδρες. Πολλοί είναι εκείνοι που προσέχουν την εμφάνιση τους και τους ενδιαφέρει πραγματικά να δείχνουν ευπαρουσίαστοι και προσεγμένοι.

Αγαπημένα μας αρσενικά λοιπόν, έφτασε η στιγμή να ανακαλύψετε το STMNT GROOMING GOODS: τη νέα γενιά προϊόντων grooming με την υπογραφή των πρωτοπόρων στο σύγχρονο Barbering…!

Πλέον το barbering και η κομμωτική έχουν γίνει ένα, και είναι αλληλένδετα μεταξύ τους. Οι βασικές αξίες του barbering είναι ακόμα εδώ και καλά κρατούν οι παραδόσεις, οι δεξιότητες… ‘Όμως, το grooming από μόνο του έχει αλλάξει όψη, οι κλασικοί κώδικες του «αρρενωπού» έχουν αμφισβητηθεί.

Υπάρχει το σύγχρονο barbering που είναι εκλεπτυσμένο, καθοδηγείται από το lifestyle και δεν κάνει διαχωρισμούς στα δύο φύλα. Θέλω να σου πω ότι εδώ έχει να κάνει με όλο το πακέτο, με βάση το οποίο εξατομικεύεται ένα style. Ολόκληρη η εμπειρία έχει εξελιχθεί από την απλή επίσκεψη στο κομμωτήριο προς την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Η ομάδα STMNT GROOMING GOODS μοιράστηκε μαζί μας το όραμα της «Είμαστε οι πρωτοπόροι του σύγχρονου barbering. Η αποστολή μας δεν είναι απλά να συνεισφέρουμε στον κλάδο. Θέλουμε να επαναπροσδιορίσουμε τις βασικές αρχές του grooming. Σεβόμαστε τους ανθρώπους που κάνουν γενναίες, αυθεντικές δηλώσεις. Δημιουργούμε μια κοινότητα με επιρροή στον κλάδο. Με ανθρώπους που υπερασπίζονται αυτά που πιστεύουν. Ακολουθώντας μια προσέγγιση πραγματικής συνεργασίας, σχεδιάσαμε ένα brand που ξεπερνάει τον ορισμό του προϊόντος. Δημιουργήσαμε ένα brand με όραμα».

Και η περιποίηση δεν τελειώνει εδώ γιατί στο τέλος, τι είναι πιο αναζωογονητικό από ένα ντους; Και όχι ένα απλό, οποιοδήποτε, αλλά ένα ντους με τα νέα Aφροντούς Fa! Η Fa παρουσιάζει μια νέα σειρά από αφροντούς που θα σε ξετρελάνουν, γιατί τα αρώματα τους είναι απλά συγκλονιστικά και ειδικά σχεδιασμένα για τους άνδρες!

Σε αυτό το σημείο, οφείλω να σου πως ότι ακόμα και ο πιο απαιτητικός θα ενθουσιαστεί, καθώς η νέα σειρά αφροντούς της Fa, διαθέτει τις νέες vegan φόρμουλες με έως 95% συστατικά φυσικής προέλευσης καθώς και συνθέσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες στο ντους.

Τα αρώματα τους είναι ιδιαίτερα και απλά συναρπαστικά!

Red Cedarwood

Έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τις πλούσιες ξυλώδεις νότες του κόκκινου κέδρου για να σας χαρίσει μία κυρίαρχη ανδρική αύρα που θα σε συνοδεύει όλη την ημέρα.

 

Coffee Burst

Θα ξετρελάνει εσάς που αναζητάτε ένα αφροντούς με διαχρονικό άρωμα και θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις, όπως ο πρώτος καφές της ημέρας.

 

Pure Relax

Όσοι έχετε ανάγκη για χαλάρωση μετά από την πίεση της καθημερινότητας, τότε αφήστε το σώμα, το πνεύμα και τις αισθήσεις σας να γαληνεύσουν με το  χαλαρωτικό του άρωμα εμπνευσμένο από την κάνναβη

Sport Energy Boost


Για εσάς, όμως, που θέλετε άμεση αναζωογόνηση και «boost» του οργανισμού σας, τότε το αφροντούς Sport Energy Boost θα ξυπνήσει το πνεύμα και το σώμα σας, στη στιγμή, χάρη στο αναζωογονητικό του άρωμα γκουαρανά και τζίνσεγκ!

Η περιποίηση ενός άντρα ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη και απολαυστική!