Η διάσημη σχεδιάστρια υποδημάτων Marion Parker μίλησε στην Vogue δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές της. Τόνισε πρώτα απ’όλα ότι ένα παπούτσι πρέπει να είναι κυρίως όμορφο. Ωστόσο σε συνεργασία με πολλούς ορθοπεδικούς, έχει δημιουργήσει ψηλοτάκουνα που μπορούν να φορεθούν εύκολα χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στο πόδι.

Όσον αφορά την επιλογή τους, η Marion έδωσε μία συμβουλή που καμία μας δεν ήξερε. Δήλωσε λοιπόν ότι η καλύτερη ώρα για να διαλέξουμε παπούτσι είναι οι απογευματινές ώρες, μιας και το πρωί τα πόδια είναι μαλακά αλλά κατά την διάρκεια της ημέρας πρήζονται.

Κάτι εξίσου σημαντικό που πολλές παραλείπουμε, είναι ότι δοκιμάζουμε το παπούτσι μόνο στο ένα πόδι. Αυτό είναι λάθος, ενώ πρόσθεσε ότι δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε με τα ψηλοτάκουνα και να προτιμάμε εκείνα που είναι το πολύ μέχρι 12 πόντους.

Σε ερώτηση για το χειρότερο είδος παπουτσιού, η Marion απάντησε ότι τα flip flop είναι τα χειρότερα σε όλον τον πλανήτη.Όπως εξήγησε, κουράζουν πολύ τα πόδια ενώ ευθύνονται για την ανάπτυξη των μυκητών.

About The Author