Το πρόσωπο με την πάροδο του χρόνου χαλαρώνει. Θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το πρόσωπο “φεγγάρι” της Αν Χάθαγουεϊ; Αρχικά η χαλάρωση του δέρματος του προσώπου, ένα κοινό σημάδι γήρανσης, εμφανίζεται όταν το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και αρχίζει να πέφτει, οδηγώντας στην ανάπτυξη ρυτίδων και λεπτών γραμμών. Η καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού προληπτικών μέτρων και θεραπειών.

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ικανότητα του δέρματος να αναγεννάται μειώνεται με την ηλικία. Ο ιστός του δέρματος χάνει τον απαραίτητο όγκο, η αντίστασή του στην έλξη της βαρύτητας μειώνεται και ξεκινά η χαλάρωση. Το περίγραμμα του προσώπου χάνει τον ορισμό του, τονίζοντας χαρακτηριστικά που προδίδουν το πέρασμα του χρόνου. Η Shiseido αποκωδικοποιεί τον μηχανισμό χαλάρωσης της επιδερμίδας, με μια βραβευμένη νέα επιστημονική θεωρία (IFSCC 2020 Congress) : «DYNAMIC BELT».

Για να επιτύχει την ανόρθωση και να επαναπροσδιορίσει το περίγραμμα το προσώπου, η Shiseido ανέπτυξε την πρωτοποριακή τεχνολογία LiftDynamic 4D Technology, η οποία προσφέρει 4 τρόπους διαχείρισης της δερματικής χαλάρωσης για την υποστήριξη του εσωτερικού συστήματος ανόρθωσης της επιδερμίδας και της φυσικής αναγέννησής του κατά την διάρκεια της νύχτας.

Υποστηρίζει το φυσικό σύστημα ανόρθωσης της επιδερμίδας με εκχύλισμα γλυκόριζας

H γλυκόριζα, πλούσια σε δραστικά συστατικά, προέρχεται από την αρωματική ρίζα φυτού της οικογένειας Fabaceae και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Το 70% των παρασκευασμάτων της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής περιέχουν γλυκόριζα. Για να καταπολεμήσει τη χαλάρωση του δέρματος, η Shiseido επέλεξε ένα εκχύλισμα γλυκόριζας, ικανό να διεγείρει τα βασικά κύτταρα του συστήματος antigravity.*

Υποστηρίζει την φυσική αναγέννηση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας ένα τρίο δραστικών συστατικών

TRIGENEX δρα σε συνέργεια με τους φυσικούς μηχανισμούς νυχτερινής αναγέννησης του δέρματος, οι οποίοι επιβραδύνονται με την ηλικία. Το δέρμα ανακάμπτει καλύτερα κάθε βράδυ με την πάροδο του χρόνου και παραμένει νεότερο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα L’ECTOINE προάγει τη σύνθεση της μελατονίνης, η οποια βοηθά στην καταπολέμηση της οξειδωτικής βλάβης που υφίσταται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.* BURNET EXTRACT διεγείρει τη δερματική δομή και υποστηρίζει το δέρμα YARROW EXTRACT βοηθά στην αποκατάσταση της κυτταρικής βλάβης.

Υποστηρίζει την DYNAMIC BELT μέσω ενός εξειδικευμένου lifting massage

Οι επιστήμονες της SHISEIDO ανακάλυψαν ότι το τράβηγμα του δέρματος προς την κατεύθυνση των μυών ανόρθωσης, είχε ως αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των βλαστικών κυττάρων και την ενίσχυση της διαδικασίας ανανέωσης, υποστηρίζοντας με τη σειρά του την Dynamic Belt. Ως εκ τούτου, για να συνοδεύσει και να ενισχύσει τη δράση του εκχυλίσματος γλυκόριζας, η SHISEIDO ανέπτυξε μια εξατομικευμένη τεχνική μασάζ βασισμένη στην τοποθέτηση των μυϊκών κυττάρων, προκειμένου να ενισχύσει τη δυναμική ζώνη και να τεντώσει την περιοχή της γνάθου.

Μοναδική υφή που μεγιστοποιεί την αντιγηραντική αποτελεσματικότητα

Με πλούσια εξαιρετικά αισθητηριακή υφή, βοηθά στην διείσδυση όλων των ενεργών συστατικών, ενώ σχηματίζει ένα φιλμ που περιβάλλει την επιφάνεια του δέρματος και ενισχύει την εντατική δράση κατά της χαλάρωσης κατά την διάρκεια της νύχτας. Το Vital Perfection LiftDefine Radiance Night Concentrate είναι το τελευταίο βήμα στην βραδινή ρουτίνα περιποίησης, που εφαρμόζεται μετά την Overnight Firming Treatment, ή την βραδινή κρέμα της επιλογής σας που ενισχύει την ανόρθωση και την σύσφιξη. Το Concentrate προσφέρει μια εντατική δράση κατά της χαλάρωσης που ενισχύει την σύσφιξη και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου.

Το κλειδί για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος του προσώπου είναι η υιοθέτηση μιας ολιστικής προσέγγισης που συνδυάζει επιλογές τρόπου ζωής και καθημερινής περιποίησης του δέρματος για τη διατήρηση μιας νεανικής και λαμπερής εμφάνισης.