Η περιποίηση του δέρματος είναι απαραίτητο μέρος της καθημερινότητάς μας. Περιλαμβάνει τη φροντίδα του μεγαλύτερου οργάνου του σώματός μας, του δέρματος. Δρα ως προστατευτικό φράγμα ενάντια στους περιβαλλοντικούς ρύπους, τα βακτήρια και άλλες επιβλαβείς ουσίες. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχετε ένα σωστό πρόγραμμα περιποίησης δέρματος για να το διατηρήσετε υγιές.

Το πρώτο βήμα για την καλή φροντίδα του δέρματος είναι να κατανοήσετε τον τύπο του δέρματός σας. Το δέρμα μπορεί να ταξινομηθεί ως λιπαρό, ξηρό, μεικτό ή ευαίσθητο. Αφού μάθετε τον τύπο του δέρματός σας, μπορείτε να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στο δέρμα σας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα που είναι απαλά για το δέρμα σας και δεν περιέχουν σκληρές χημικές ουσίες.

Το δεύτερο βήμα είναι να καθαρίζετε το δέρμα σας καθημερινά. Αυτό βοηθά στην απομάκρυνση της βρωμιάς, της λιπαρότητας και των νεκρών κυττάρων του δέρματος που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του δέρματος. Ο καθαρισμός βοηθά επίσης στο ξεφράξιμο των πόρων και στην πρόληψη της ακμής. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε ένα απαλό καθαριστικό που δεν αφαιρεί το δέρμα από τα φυσικά του έλαια.

Η άνοιξη που πλησιάζει αποτελεί σίγουρα μια αφορμή για ανανέωση στυλ. Οι νέες συλλογές της mat. Fashion είναι εδώ για να ανακαλύψεις όλα τα top trends της μόδας για τις matfashionistas. Μπες λοιπόν στο shop.matfashion.com, επίλεξε μοναδικά spring statement pieces και δημιούργησε το πιο effortless στυλ αλλά και skincare pampering κάνοντας σου δώρο με αγορές άνω των 130€, το καινοτόμο και πολύλειτουργικό μικκυλιακό νερό της FREZYDERM για ντεμακιγιάζ και αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος.

Το FREZYDERM Micellar Water έχει εξαιρετική καθαριστική ικανότητα και παράλληλα προσφέρει δερματική άνεση και ευεξία, ανακουφίζοντας την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς, ισχυρή ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας από τους ρύπους.

Συγκεκριμένα, από την 1η Μαρτίου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων με αγορές άνω των 130€ online από το shop.matfashion.com θα πάρεις δώρο ένα Micellar Water (200ml) της FREZYDERM για έξτρα pampering της επιδερμίδας σου, που θα την προστατεύσει από τις «επιθέσεις» και θα της χαρίσει πίσω τη σωστή δομή και λειτουργία της και τη λαμπερή, υγιή όψη που φτιάχτηκε για να έχει.

Μετά τον καθαρισμό, το επόμενο βήμα είναι η ενυδάτωση. Η ενυδάτωση βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος και αποτρέπει την ξηρότητα. Βοηθά επίσης στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Εκτός από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, είναι επίσης σημαντικό να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντηλιακό. Το αντηλιακό προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα, πρόωρη γήρανση και καρκίνο του δέρματος. Συνιστάται η χρήση αντηλιακού ευρέος φάσματος με SPF 30 ή μεγαλύτερο.

Πέρα από τη βασική ρουτίνα περιποίησης του δέρματος, υπάρχουν και άλλα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να βελτιώσετε την υγεία του δέρματός σας. Αυτό περιλαμβάνει αρκετό ύπνο, παραμονή ενυδατωμένη, ισορροπημένη διατροφή και διαχείριση του στρες.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.