Εμείς οι γυναίκες, έχουμε ένα μοναδικό τρόπο να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας. Τις περισσότερες φορές, μετά από περιόδους μεγάλης λύπης ή χαράς θέλουμε να αλλάξουμε κάτι επάνω μας και συνήθως… την πληρώνουν τα μαλλιά μας.


Αλλαγή στο κούρεμα, στο χτένισμα, στο χρώμα… Τι γίνεται όμως, όταν αποφασίζεις να βάψεις τα μαλλιά σου για πρώτη φορά;

Σίγουρα έχεις πολλά ερωτηματικά και ανησυχίες με το αν θα πετύχει το αποτέλεσμα που θέλεις και πως θα δεις τον εαυτό σου στον καθρέπτη.

Θα σου πηγαίνει το χρώμα που επέλεξες; Και, αν όχι; Τι θα κάνεις σε αυτή την περίπτωση; Δικαιολογημένα αναρωτιέσαι, όμως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, καθώς αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα, όλα θα πάνε καλά!

Τι πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις για την πρώτη σου βαφή;

1. Εφάρμοσε στα μαλλιά σου μια ειδική θεραπεία ώστε να προστατεύσει την τρίχα σου από τη βαφή.
2. Κάνε ένα research στο διαδίκτυο και βρες φωτογραφίες που να απεικονίζουν το αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις. Θα δείξεις τις φωτογραφίες στον κομμωτή σου και εκείνος θα κρίνει αν θα μπορέσει να σου βγάλει το συγκεκριμένο χρώμα, ανάλογα πάντα με την βάση σου.
3. Αν πάρεις την απόφαση να βάψεις τα μαλλιά σου σε αποχρώσεις του κόκκινου, οφείλουμε να σε προετοιμάσουμε, ότι αν θελήσεις αργότερα να «ξεφορτωθείς» το κόκκινο, δεν θα είναι τόσο εύκολο.


4. Η απόχρωση του δέρματος μας παίζει σημαντικό ρόλο στο τι χρώμα θα βάψουμε τα μαλλιά μας. Οπότε, διάλεξε μια απόχρωση που να δένει αρμονικά με τον χρωματικό τόνο του δέρματος σου.
5. Μπορεί με την πρώτη φορά να μην πετύχει το χρώμα που επιθυμείς. Μην δυσαρεστηθείς όμως, γιατί συμβαίνει. Μια ακόμα επίσκεψη στον κομμωτή σου θα σε φέρει πιο κοντά στο επιθυμητό σου αποτέλεσμα.


Οι αλλαγές και οι δοκιμές είναι για να γίνονται! Οπότε, αν το έχεις πάρει απόφαση, οπλίσου με θάρρος και κλείσε ραντεβού στο κομμωτήριο. Και, αν τελικά , δεν σε ξετρελάνει το αποτέλεσμα, να θυμάσαι, πως δεν πρέπει να σκάμε για πράγματα που διορθώνονται!

Να πούμε με γεια;!