Το πρώτο ραντεβού, αν τα πράγματα εξελιχθούν αργότερα όπως τα θες, είναι αυτό που θα θυμάσαι σαν μια ωραία ανάμνηση. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει να προσέξεις πολύ στις λεπτομέρειες, όπως επίσης και τι θα επιλέξεις να φορέσεις. Γι’αυτό, αν η μεγάλη μέρα που θα βγεις μαζί του είναι σήμερα, τότε τα παρακάτω δεν πρέπει να τα επιλέξεις με τίποτα.

1. Μακριά από τα skinny παντελόνια

Οτιδήποτε στενό δεν θα σε βοηθήσει να νιώσεις άνετα. Θα έχεις το άγχος σου, μην έχεις και το μυαλό σου στο πως θα κάτσεις. Μπορεί να θες να φαίνεται αδύνατη, αλλά πίστεψε με δεν χρειάζεται να μην παίρνεις ανάσα για να το δει αυτό.

2. Όχι όμως και τα πολύ φαρδιά

Προτίμησε κάτι που να είναι σε ίσια γράμμη και να σε κολακεύει. Άσε τα φαρδιά στην άκρη, γιατί δεν είναι για πρώτο ραντεβού.

3. Μην φορέσεις πολύ ψηλά τακούνια

Ξέρω, θες να κάνεις την καλύτερη εντύπωση σε αυτόν που σ’αρέσει, αλλά μην γίνεις υπερβολική με το ντύσιμο σου. Αν θες να φορέσεις ψηλά, τότε όχι μόνο δεν θα είσαι άνετη, αλλά μπορεί να σου ζητήσει να κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο (έχουμε και ωραία βράδια με φεγγάρι), να δυσκολεύεσαι να περπατάς; Γι’αυτό, προτίμησε κάτι flat ή με ελάχιστο τακούνι για να είσαι κομψή.

4. Μην επιλέξεις κάτι που μόλις αγόρασες

Για την ακρίβεια, σίγουρα πήγες για ψώνια όταν εκείνος σου πρότεινα να βγείτε, αλλά μην φορέσεις αυτά που αγόρασες. Και αυτό γιατί μπορεί να μην στρώνουν καλά πάνω σου επειδή είναι καινούρια και να μην είναι τόσο άνετα όσο φαντάζεσαι. Γι’αυτό προτίμησε τα σιγουράκια, που ξέρεις ότι σου ταιριάζουν.

One Response

  1. Έλενα Φωκά

    Καλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι συνέβη με μένα στο πρώτο ραντεβού που είχα με το αγόρι μου.
    Είχα φροντίσει να είμαι σε όλα άψογη και όταν είδα ότι αυτός ήταν ατημέλητος και πολύ cool, λες και έβγαινε με κάποια φιλενάδα του, εκνευρίστηκα αφάνταστα. Όταν δε τον είδα να αγοράζει ένα ΣΚΡΑΤΣ από ένα πλανόδιο ενώ τον πλησίαζα, τότε φόρτωσα ακόμα περισσότερο.

    Και ενώ του την έπεσα πολύ άσχημα και άρχισα να του τη λέω, αυτός προσπάθησε να με ηρεμήσει, λέγοντας μου ότι θα με κερνούσε ότι ήθελα για όλο τον επόμενο μήνα, δείχνοντας μου το ΣΚΡΑΤΣ με τα 200 ευρώ που μόλις είχε κερδίσει.

    Αν και με ξενέρωσε αυτός και όχι εγώ αυτόν, έδωσα τόπο στην οργή και του έδωσα μια ευκαιρία. Και από ότι έδειξε το μέλλον, πολύ καλά έκανα :). Μερικές φορές τα πράγματα εξελλίσσονται πολύ διαφορετικά από ότι τα περιμένεις.