Λένε πως η λεπτομέρεια κάνει πάντα την διαφορά. Επίσης λένε πως η τσάντα μαρτυρά πολλά για έναν άνθρωπο και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για μια γυναίκα με στιλ. Συνδύασε τα δυο παραπάνω και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Eastpak.

B2S_3
Και φέτος η γνωστή εταιρεία φέρνει στο προσκήνιο τσάντες για κάθε γούστο και σκοπό, ικανές να γίνουν οι αγαπημένες σου και εκείνο το αξεσουάρ που δεν θα αποχωρίζεσαι ποτέ.  Το casual άλλωστε δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο στη μόδα όσο φέτος και η τάση των backpack συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των απανταχού fashionistas. Αν είσαι λοιπόν στην αναζήτηση του τέλειου σακιδίου εμείς έχουμε τη λύση, συνοδευόμενη από τρεις προτάσεις στις οποίες εμείς δεν καταφέραμε να αντισταθούμε. Ευτυχώς!

eastpak
Η νέα κολεξιόν της Eastpak συμπληρώνεται από τρία σχέδια που θα βρεις αποκλειστικά στα Public. Η Triangle Bright θα συμπληρώσει το street look σου με έντονα pop χρώματα. Η P.Black με πιο ροκ αέρα ταιριάζει με όλα, ενώ η Quadrangle Soft είναι ελαφρώς πιο χιπστεράδικη και ιδανική για πιο chic εμφανίσεις.

Μια τσάντα, τρία σχέδια, ένα κατάστημα.
Μην χάνεις καιρό, απλά διάλεξε ποια ταιριάζει περισσότερο στο στιλ σου και απόκτησε την τώρα αποκλειστικά στα Public. Για την πιο ολοκληρωμένη και στιλάτη επιστροφή στα έδρανα, αυτή η τσάντα είναι η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

B2S_4
Ενώ μη χάσεις την ευκαιρία να χαζέψεις τις νέες τσάντες με αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Η Ντόρι, οι Πριγκίπισσες της Disney και τα Lego έρχονται και μένουν! Μοναδικά σχέδια και γραφικά κοσμούν αγορίστικες και κοριτσίστικες τσάντες οι οποίες ολοκληρώνονται από κασετίνες και προσφέρουν την καλύτερη παρέα για τους  μικρούς μας φίλους.

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα Public και βρες τα τρία νέα σχέδια σε αποκλειστικότητα κάθως και πάνω από 500 διαφορετικά σχέδια σε τσάντες από 4.99€ για να επιλέξεις.