Τα τελευταία χρόνια οι ψεύτικες βλεφαρίδες έχουν γίνει must προσθήκη στο μακιγιάζ μας για βλέμμα που μαγνητίζει. Το μόνο μας θέμα κάθε φορά, είναι να βρούμε τις σωστές ψεύτικες βλεφαρίδες που θα φαίνονται σαν αληθινές. Δεν θέλουμε να ξεχωρίζουν πολύ από τις δικές μας βλεφαρίδες ούτε να φαίνονται πολύ «πλαστικές». Αυτό που ζητάμε είναι ένα ζευγάρι βλεφαρίδες που θα ταιριάζει στο δικό μας μάτι και στις δικές μας απαιτήσεις, χωρίς να βαραίνει το βλέμμα, δίνοντας μας τον όγκο και το definition που χρειαζόμαστε.

Και όχι μόνο βρήκαμε την λύση, αλλά βρήκαμε και πολλές διαφορετικές επιλογές για να διαλέξει η καθεμία μας τις βλεφαρίδες που θέλει, αναλόγως πόσο δραματικές τις επιθυμεί και ποιο είναι το σχήμα των ματιών της. Ανάλαφρες, με πολύ φυσικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένες στο μάτι και τις ανάγκες της κάθε γυναίκας, άριστης ποιότητας και επαναχρησιμοποιούμενες. Φυσικά, μιλάμε για τις νέες ψεύτικες βλεφαρίδες της MAC COSMETICS που θα τους κάνει όλους να αναρωτιούνται, είναι αληθινές οι ψεύτικες; 

Θέλετε έντονες, κατάμαυρες, δραματικές βλεφαρίδες; Θέλετε να ενισχύσετε τον όγκο τον δικών σας με διακριτικό αποτέλεσμα; Θέλετε κάτι πιο θεατρικό και editorial; Θέλετε να φωτογραφηθείτε και το βλέμμα σας να κλέβει την προσοχή; Υπάρχει μία βλεφαρίδα για κάθε γούστο και περίσταση, 20 στο σύνολο.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στο maccosmetics.gr από 27/10 και σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης M•A•C & στα e-shop των συνεργαζόμενων αλυσίδων καλλυντικών από τις 29/10 και θα παραμείνει στη βασική συλλογή.