Η νέα χρόνια έφτασε και οι προσδοκίες είναι δικαιολογημένα πολλές μετά το φιάσκο που φάγαμε το 2020. Οι περισσότεροι από εμάς υποσχέθηκαν ότι για το 2021 δεν θα κάνουν υποσχέσεις ή όπως οι φίλοι μας οι αμερικανοί το αποκαλούν Resolutions. Χωρίς να έχεις κάτι να περιμένεις ή ένα στόχο να κυνηγάς τι νόημα έχει η καθημερινότητα;

Πήραμε λοιπόν απόφαση ότι πολύ κάτσαμε τους προηγούμενους μήνες, πολύ (πάρα πολύ) φάγαμε, ήρθε η ώρα να παρατήσουμε τους καναπέδες και να χρησιμοποιήσουμε τις φόρμες μας για να γυμναστούμε, να κάψουμε θερμίδες, να κινηθεί το αίμα, να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας και να γίνουμε -γιατί όχι;- fit! Πώς μας ήρθε ρωτάς;

Η προπονήτρια Louise Barton

Για όλα φταίει η Oysho και το καινούργιο της challenge 21 days που αποτελείται από μία σειρά προπονήσεων Total Body που έχουν σκοπό να γυμνάσουν πλήρως το σώμα και να βελτιώσουν τη δύναμη και την αντοχή μας. Τρεις διεθνείς προπονήτριες (ουάου!) θα αναλάβουν την εκγύμνασή μας σε διάφορες ρουτίνες του Total Body Workout: bodyweight, resistance, legs&glutes, upper body, HIIT, strength και fullbody & core stability.

Η προπονήτρια Itsdesifit

Ξεκινώντας από τις 11 Ιανουαρίου στο κανάλι YouTube της Oysho, το ραντεβού δίνεται κάθε μέρα στις 18.00 με μία νέα προπόνηση, για να μπορούμε να εξασκούμαστε οπουδήποτε και με ελάχιστο εξοπλισμό. Η Louise Barton από το Ηνωμένο Βασίλειο θα ξεκινήσει το challenge, ενώ η Itsdesifit και η Kit Rich από τις ΗΠΑ θα είναι υπεύθυνες για τα workouts τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Η προπονήτρια Kit Rich

Ποιος είναι έτοιμος να βρει τον παλιό καλό του εαυτό ή ακόμα καλύτερα, να γνωρίσει το νέο του εαυτό με τις καλές συνήθειες; Συντονιζόμαστε καθημερινά στο https://www.youtube.com/oysho.