Όλες θέλουμε να δείχνουμε νεότερες και η αλήθεια είναι ότι κάνουμε τα πάντα γι αυτό. Μάλιστα στην αγορά κυκλοφορούν πολλά καλλυντικά που ανάλογα με τις απαιτήσεις σου αλλά και τις διαδικασίες που χρειάζονται σου χαρίζουν ένα νεότερο, λαμπερό και εντυπωσιακό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά δεν είναι και λίγες εκείνες που επιλέγουν την αισθητική χειρουργική η οποία αυξήθηκε κατά 8% τον προηγούμενο χρόνο. Ας πάμε όμως να δούμε μερικά έξυπνα tips για να κρατήσουμε τις ρυτίδες μακριά.

Σταμάτησε το κάπνισμα – Το κάπνισμα είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στο δέρμα σου. Σε κάνει να φαίνεσαι αρκετά μεγαλύτερη αφού χαλαρώνει το δέρμα σου και προσθέτει ρυτίδες ειδικά γύρω από τα χείλη. Επιπλέον μειώνει τη λάμψη του προσώπου κάνοντας το ξηρό. Το τσιγάρο έχει 4000 χημικές ουσίες και όλες με κάποιο τρόπο μπορούν να επηρεάσουν το πρόσωπο σου.

Πιες λίγο νερό παραπάνω – Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για τη διατήρηση μια υγιούς επιδερμίδας και βοηθά να απαλλάξεις το σώμα σου από τις τοξίνες. Θα έχεις παρατηρήσει και εσύ άλλωστε πως όταν το δέρμα σου είναι ενυδατωμένο τότε φαίνεται πιο υγιές και ακτινοβολά. Η σωστή ενυδάτωση είναι σημαντική για τη μακροπρόθεσμη υγεία αλλά προσφέρει βραχυπρόθεσμα οφέλη.

Φόρα πάντα αντηλιακό – Έχεις δει κάποιον που λατρεύει την ηλιοθεραπεία; Αν παρατηρήσεις το δέρμα είναι χαλαρό, ξηρό και γεμάτο ρυτίδες αυτό συμβαίνει επειδή καίγεται καταστρέφοντας έτσι τα κύτταρα του δέρματος. Έτσι λοιπόν το αντηλιακό είναι απαραίτητο για μια λαμπερή επιδερμίδα.

Επέλεξε ένα προιόν που να ταιριάζει στις ανάγκες σου, τις δικές σου ανάγκες!

Capture

Και πως θα το γνωρίζεις αυτό; Διαθέσιμο σε 15 μοναδικούς συνδυασμούς, το Clinique iD είναι σχεδιασμένο ακριβώς για κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκης. Αυτό το επιτυγχάνει με τις καινοτόμες, ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες που αποτελούνται από τρεις βάσης ενυδάτωσης και πέντε ενεργές κάψουλες συμπυκνωμένων δραστικών συστατικών. Τώρα ενυδάτωση και περιποίηση συνδυάζονται με στόχο τη δημιουργία μιας καλύτερης επιδερμίδας. Κάθε ενεργή κάψουλα στοχεύει σε μια εξειδικευμένη ανάγκη: Γραμμές & Ρυτίδες, Κούραση, Πόρους & Ανομοιόμορφη Υφή, Ανομοιόμορφο Χρωματικό Τόνο και Ερεθισμό. Το Clinique iD θα κλέψει τις εντυπώσεις των οπαδών του skincare όχι μόνο για την εξατομικευμένη ενυδάτωση που προσφέρει, αλλά και για την ελκυστική, πρωτοποριακή εμφάνισή του. Η Clinique ήταν η 1η μάρκα που παρουσίασε την ιδέα της εξατομικευμένης περιποίησης προσώπου το 1968 με το εμβληματικό Σύστημα Περιποίησης 3-Step και φέτος εισάγει μία νέα εποχή στις κρέμες περιποίησης με το ΝΕΟ Clinique iD. Στον επιβλητικό χώρο του Ωδείου παρευρέθηκαν beauty editors και influencers, οι οποίες γνώρισαν πριν λίγες ημέρες την ιστορία της Clinique και τη φιλοσοφία του νέου λανσαρίσματος. Στη συνέχεια κλήθηκαν να αναγνωρίσουν τον τύπο επιδερμίδας τους καθώς και τη βασική ανάγκη που τις απασχολεί με σκοπό να δημιουργήσουν το δικό τους Clinique iD.