Κάθε καλοκαίρι τα σανδάλια κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ντουλάπα μας, αφού είναι άνετα, κομψά και μπορούν να συνδυαστούν πανεύκολα με παντελόνια αλλά και αέρινα φορέματα. Αν κι εσύ αυτή την περίοδο αναζητάς το επόμενο αγαπημένο ζεγάρι που θα προσθέσεις στη ντουλάπα σου, μάλλον ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα κομμάτι εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα.

Τα σανδάλια που παραπέμπουν στις Καρυάτιδες και τα υπόλοιπα αγάλματα που κοσμούν τα μουσεία μας είναι πάντα must. Για φέτος, μοναδικά σχέδια θα βρεις στη γυναικεία σειρά Caryatis Greek Sandals.

Τα Caryatis Greek Sandals είναι σανδάλια αληθινά κοσμήματα, κατασκευασμένα από φυσικά ελληνικά υλικά, εξαιρετικής ποιότητας, χρησιμοποιώντας βιώσιμες διαδικασίες. Τα διακοσμητικά είναι εμποτισμένα με ευγενή μέταλλα όπως χρυσό και ασήμι, έτσι ώστε να είναι ανθεκτικά σε διάβρωση και οξείδωση.

Ο μαλακός, ανατομικός, εσωτερικός τους πάτος, σε συνδυασμό με την εύκαμπτη σόλα, ξεκουράζουν τον αιώνιο βηματισμό τους. Με έμπνευση που προέρχεται από τις υπέροχες μαρμάρινες κόρες, τα Caryatis Greek Sandals απευθύνονται στις γυναίκες του κόσμου, εκφράζοντας το πραγματικό αλλά και συμβολικό πρότυπο ομορφιάς και ευγένειας. Σε όλες τις γυναίκες που εκφράζουν το αρχαίο κάλλος, τον ιδανικό συνδυασμό ομορφιάς και αρετής.

Πρόκειται για υποδήματα που μπορεί η κάθε γυναίκα να χαρεί το καλοκαίρι, αφού μπορούν να συμπληρώσουν με την ίδια ευκολία πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

Η συλλογή δημιουργήθηκε από τη Μαίρη Τσιχλάκη, η οποία έχει αφιερώσει αρκετά χρόνια στην υποδηματοποιία και επιθυμούσε να δημιουργήσει μια γυναίκεια σειρά με «άρωμα» Ελλάδας, έχοντας ως κίνητρο ισχυρές αναμνήσεις από την παιδική της ηλικία.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Caryatis Greek Sandals, πατήστε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Νέα προϊόντα που θα αποθεώσουν το μακιγιάζ σου