Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα το οποίο το λες και συχνό. Υπάρχουν πάμπολλα άτομα που βασανίζονται από τριχόπτωση αυτή τη στιγμή. Είτε είσαι άντρας, που ομολογουμένως είναι η πλειοψηφία, είτε γυναίκα, το να κοιτάς στον καθρέπτη και να πέφτει η αυτοπεποίθησή σου είναι κάτι που κανείς δε θέλει και σαφώς  δεν αξίζει. Γι’αυτό η Frezyderm μας έφερε τη λύση με τη σειρά Hair Force!

HairForce_Caps

Η σειρά απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και αποτελείται από σαμπουάν, λοσιόν, μάσκα, μονοδόσεις αλλά και συμπληρώματα διατροφής! Με όλες αυτές τις επιλογές μένει να αποφασίσεις από πού προέρχεται το πρόβλημα για σένα και να δράσεις ανάλογα. Το σαμπουάν, η λοσιόν και η μάσκα μαλλιών Hair Force ενδυναμώνουν και προστατεύουν τα μαλλιά σου αποτρέποντας (και μειώνοντας) την αραίωση και την αντιδραστική τριχόπτωση, οι μονοδόσεις ενεργοποιούν το μεταβολισμό και λειτουργούν ως έξτρα συμπυκνωμένη δύναμη ενάντια σε κάθε δυνατό πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει τριχόπτωση, ενώ οι αμπούλες είναι γεμάτες θρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και θειούχα αμινοξέα, που βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, παρέχουν αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδοτική δράση και ενδυναμώνουν τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια σου!

Hair_Force_Lotion

Ειδικά τώρα την άνοιξη που οι σκούφοι δίνουν τη θέση τους σε φανταχτερά κουρέματα και ανέμελα χτενίσματα, η Frezyderm φέρνει την καλύτερη ευκαιρία να φροντίσουμε τα μαλλιά μας σε βάθος (και να εξαφανίσουμε την τριχόπτωση μια και καλή)!