Η Vans είναι ήδη πασίγνωστη για τα νεανικά της σχέδια από το 1966 που δημιουργήθηκε. Φέτος η Vans έκανε το “επόμενο βήμα” με τη νέα της σειρά “UltraRange”. Η σειρά αυτή πάει παραπέρα από τα κλασικά σχέδια, μιας και προσφέρει “ενήλικη άνεση ανεξαρτήτως συνθηκών, ταυτόχρονα με το διαχρονικό σχέδιο που αγαπήσαμε.

 

FA17_Surf_UltraRange_PatGudauskas

 

Το κλασικό μαύρο με τη διακριτή λευκή ρίγα στο πλάι αποκτά συμπαγή midsole για άνετο πάτημα, UltraCush™ Lite πάτο με αφρώδη ελαστικά, LuxLiner™ κατασκευή στο εσωτερικό για τέλεια εφαρμογή, αντίστροφη waffle λαβή που προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και αίσθηση του εδάφους, ελαφρύ πλέγμα με αυξημένη ροή αέρα και ενισχυμένη ευκαμψία, καθώς και κατασκευή Rapidweld χωρίς ραφές για αυξημένη ευελιξία σε σημεία που έχουν υψηλή τριβή έτσι ώστε να μειώνονται τα σημεία πίεσης στο πόδι.

 

FA17_W_Surf_UltraRange_LIneUp

 

Ακόμα κι αν δε διάβασες όλα τα τεχνικά, τότε σίγουρα κατάλαβες ότι μιλάμε για σχέδια που είναι πραγματικά αξιοπρεπή για οποιοδήποτε είδος άσκησης. Ολοήμερη ή ολονύχτια βόλτα στο πλακόστρωτο της πόλης; Άσκηση σε skate; Άσκηση γενικά; Ακόμα και πεζοπορία μπορείς να πας με αυτά, χωρίς να φοβάσαι!

 

FA17_Surf_Ultrarange_Lineup

 

Τα νέα της κυκλοφορίας της σειράς UltraRange ήταν σίγουρα από τα καλύτερα που ακούσαμε τελευταία, μιας και καταφέρνουν να συνδυάζουν διαχρονικό στιλ (ούτε υπερβολικά νεανικό, ούτε υπερβολικά “ενήλικο” πια) με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα αθλητικό παπούτσι που σέβεται τον εαυτό του!

 

FA17_Surf_UltraRange_LS_01

 

Περισσότερα για τη σειρά UltraRange με τα πολλά διαφορετικά χρώματά της μπορείς να μάθεις και εδώ!