Ζήστε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία με τα “SEPHORA Summer Vibes POP UP STORES”! Τα δύο αποκλειστικά pop-up stores ανοίγουν τις πόρτες τους σε δύο εμβληματικές τοποθεσίες της Ελλάδας, προσφέροντας στους πελάτες και τους επισκέπτες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα αγαπημένα τους και πιο viral προϊόντα ομορφιάς.

Μαρίνα Φλοίσβου, Αθήνα: 20 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2024
Ηράκλειο, Κρήτη: 17 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου 2024

Στα Summer vibes pop-up stores οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια μεγάλη γκάμα από κορυφαία προϊόντα ομορφιάς, όπως η Sephora Collection, η Rare Beauty, η Sol de Janeiro, η Fenty Beauty και πολλά άλλα. Επιπλέον, θα μπορούν να απολαύσουν αποκλειστικές υπηρεσίες μακιγιάζ και Hairstyling, εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις του καλοκαιριού.

Τι Θα Βρείτε στα Summer Vibes Pop-Up Stores:

  • Προϊόντα Ομορφιάς: Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή και καινοτόμα προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών.
  • Υπηρεσίες Μακιγιάζ & Hairstyling: Απολαύστε μοναδικές υπηρεσίες μακιγιάζ & Hairstyling από επαγγελματίες makeup artists, εμπνευσμένες από τις καλοκαιρινές τάσεις.
  • Δώρα με αγορές: Με τις αγορές σας θα λαμβάνετε δώρα ιδανικά για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η παρουσία των Summer Vibes pop-up stores σε αυτές τις δύο μαγευτικές τοποθεσίες, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους λάτρεις της ομορφιάς να βυθιστούν στον κόσμο των καλλυντικών και να ανακαλύψουν νέες αγαπημένες επιλογές στις διακοπές τους.

Σημειώστε τις Ημερομηνίες:

  • Μαρίνα Φλοίσβου, Αθήνα: 20 Ιουνίου – 3 Ιουλίου
  • Ηράκλειο, Κρήτης. Πλατεία Αγ. Αικατερίνης : 17 Ιουλίου – 31 Ιουλίου

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε την καλοκαιρινή μαγεία με τα “Summer Vibes pop up stores”! Ελάτε να ανακαλύψετε τα αγαπημένα σας προϊόντα και να απολαύσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία ομορφιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το sephora.gr ή ακολουθήστε μας στα social media : @sephoragreece

Leave a Reply

Your email address will not be published.