Παρά το γεγονός ότι τα serum έχουν μπει δυναμικά πλέον στη γυναικεία ρουτίνα περιποίησης, ένα μεγάλο ποσοστό δεν τα θεωρεί απαραίτητο συστατικό για τη φροντίδα του προσώπου. Αυτό, φυσικά, είναι λάθος! Οι οροί, άλλωστε, δεν έγιναν τυχαία τόσο δημοφιλείς. Τα οφέλη από τη χρήση τους είναι πολλά και ήρθε η ώρα να τα ανακαλύψεις κι εσύ, στην περίπτωση που νιώθεις ότι απλά μια ενυδατική είναι αρκετή!

Γιατί πρέπει να εντάξεις έναν ορό στην καθημερινή σου ρουτίνα

  • Για να ελαχιστοποιήσεις την εμφάνιση σκούρων κηλίδων
  • Για να φωτίσεις το θαμπό σου δέρμα
  • Για να γεμίσει το δέρμα και να μειωθούν οι ρυτίδες
  • Για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος
  • Για να διαχειριστείς πιο εύκολα το δέρμα με τάση ακμής
  • Για να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου
  • Για να ενυδατώσεις το πρόσωπό σου

Ένας ορός, όταν χρησιμοποιείται με συνέπεια, μπορεί να κάνει πράγματι τη διαφορά. Στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για κάθε ανάγκη. Αν τώρα ζητάς κάτι πραγματικά ισχυρό, ήρθε η ώρα να γνωρίσεις το νέο White Caviar Pearl Infusion της La Prairie. Αυτός ο ανασχεδιασμένος ισχυρός ορός ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να αντανακλά το φως της επιδερμίδας και βελτιώνει τη σφριγηλότητά της χάρη στο Lumidose σε μορφή κάψουλας, το ιδιαίτερο συστατικό της La Prairie. Εμπλουτισμένο με Ελβετικό Εκχύλισμα Χρυσού Χαβιαριού, συμβάλλει στην αύξηση της σφριγηλότητας και στην εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας. Με τον ορό White Caviar Pearl Infusion, η επιδερμίδα εμπλουτίζεται με ένα εξαιρετικό φως.

Μια νέα εποχή στην επιστήμη του φωτός

Η φωτεινότητα της επιδερμίδας πηγάζει από την εσωτερική της λάμψη, η οποία με τη σειρά της καθορίζεται από τρεις βασικούς παράγοντες: απόχρωση, υφή και πυκνότητα της επιδερμίδας. Σύμφωνα με την έρευνα του οίκου που εστιάζει στους παραπάνω παράγοντες, η Επιστήμη του Φωτός στοχεύει στη μείωση των χρωματικών κηλίδων και στην αύξηση της φωτεινής αντανάκλασης που πηγάζει από τα εσωτερικά στρώματα της επιδερμίδας. Το νέο καινοτόμο White Caviar Pearl Infusion της La Prairie εστιάζει στη μείωση της εμφάνισης των τεσσάρων βασικών εχθρών της ομοιόμορφης επιδερμίδας- δυσχρωμία, ερυθρότητα, θαμπάδα και γκρίζα όψη – ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φυσική παραγωγή του κολλαγόνου της επιδερμίδας.