Είναι γνωστό ότι η υπερβολική έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να έχει αντίκτυπο τόσο στην υγεία όσο και την ομορφιά του δέρματός μας. Παρόλα αυτά, τα ζωντανά κύτταρα του σώματος έχουν βιολογική ανάγκη τον ήλιο, καθώς αποτελεί μια σημαντική πηγή ενέργειας. Η υψηλής ποιότητας αντηλιακή προστασία -όχι μόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών- αλλά καθημερινά θεωρείται και πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Ευτυχώς, στις μέρες μας οι λύσεις που εξασφαλίζουν μέγιστη προστασία από τον ήλιο είναι αρκετές. Από το 1872 όμως η SHISEIDO ξεχωρίζει στην κατηγορία, αναπτύσσοντας αποκλειστικά τελετουργικά που συνδυάζουν τις τεχνολογίες αιχμής με τις ιαπωνικές παραδόσεις.

Δεν είναι τυχαίο ότι η SHISEIDO είναι μια εταιρεία που έχει ταυτιστεί εδώ και δεκαετίες με την αντηλιακή προστασία. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα των συνθέσεών της συγκαταλέγεται το γεγονός ότι απευθύνονται και σε άνδρες και σε γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία, τον τρόπο ζωής ή το περιβάλλον. Παράλληλα, η χρήση τους έχει τη δυνατότητα να διεγείρει τις αισθήσεις, επιτρέποντας τη φροντίδα του δέρματος τις ώρες που απολαμβάνουμε στο μέγιστο τον καλοκαιρινό ήλιο. Φυσικά, πίσω από τη βέλτιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία βρίσκονται καινοτομίες, όπως το SynchroShield, μια έξυπνη τεχνολογία που συνδυάζει τις τεχνολογίες HeatForce και WetForce. Oι τεχνολογίες HeatForce και WetForce συνεργάζονται για να ενισχύσουν το προστατευτικό φιλμ UV όταν αυξάνεται η θερμοκρασία και όταν έρχεται σε επαφή με το νερό και την εφίδρωση. Πρόκειται για αντηλιακά που όχι μόνο εξασφαλίζουν ύψιστη προστασία, αλλά καταπολεμούν τα σημάδια της φωτογήρανσης και προλαμβάνουν την εμφάνιση ρυτίδων ή κηλίδων, προστατεύοντας το δέρμα από τη ρύπανση και την αφυδάτωση.

Μοναδικές συνθέσεις για πρόσωπο και σώμα

Το αντηλιακό Sun Protector Face and Body Lotion και η κρέμα προσώπου SPF 30 & 50+ της σειράς, που διακρίνονται για τις άνετες και ιδιαίτερα εύκολες στην εφαρμογή τους συνθέσεις, αποτελούν τα ιδανικά προϊόντα για έντονη ηλιακή ακτινοβολία. Προστατεύουν την επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος από τις ακτίνες UVA και UVB, καθώς και από την πρόωρη γήρανση που συνδέεται με την έκθεση στον ήλιο.

Προστασία και σε… stick

Διάφανο, ελαφρύ και σε μέγεθος ταξιδιού, το Clear Suncare stick CLEAR SUNCARE SPF 50+ προσφέρει βέλτιστη αντοχή στον ιδρώτα και το σμήγμα και πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία.
Η μη κολλώδης, ημιδιαφανής υφή του συνδυάζεται με το δέρμα για να φιλτράρει τις ακτίνες UV (Α και Β) τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη. Μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα, κάτω ή πάνω από το μακιγιάζ. Είναι ιδανικό για τα ρετούς του μακιγιάζ κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το απόλυτο υβριδικό προϊόν

Το Best Seller προϊόν της SHISEIDO UV Protective Compact Foundation SPF 30 προσφέρει τέλειο φινίρισμα δέρματος, ομοιόμορφη, φωτεινή επιδερμίδα και προστασία κατά των ακτίνων UV. Ανθεκτικό στο νερό και το σμήγμα, πλούσιο σε ενεργά συστατικά και με ρυθμιζόμενη κάλυψη, αποτελεί την ιδανική λύση για όλους τους τύπους δέρματος.