Όταν είμαστε οργανωμένοι στη ζωή αλλά και στη δουλειά μας τόσο πιο αποδοτικοί είμαστε. Επιπλέον, κάνουμε οικονομία δυνάμεων και χρόνου. Βέβαια, όλοι μας δεν είμαστε στον ίδιο βαθμό της οργάνωσης καθώς κάποιοι είναι χύμα στο κύμα. Άλλωστε, αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα και το βαθμό των ευθυνών μας.

Οι άνθρωποι που αγαπούν την οργάνωση δεν είναι τα “παιδιά – ενήλικες φυτά και σπασικλάκια”. Απλά βάζουν στόχους για τη ζωή και ασχολούνται συγχρόνως με πολλά projects. Όταν λέμε πολλά δεν αναφερόμαστε μόνο στην εργασία αλλά και στην απλή καθημερινότητα όπως το να πάμε το παιδί μας στο γιατρό, μέχρι να πληρώσουμε τη δόση ενός δανείου.

Επίσης, η κατηγορία των οργανωτικών ανθρώπων έχουν μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας. Ο αξιόπιστος άνθρωπος είναι 9,5 φορές στις 10 συνεπής. Δε δέχεται εύκολα μια παρατήρηση ή να του ξεφύγει από λάθος μια λεπτομέρεια. Γι’ αυτό και κρατάει σημειώσεις, κάνει ένα χρονοδιάγραμμα που τηρεί ευλαβικά και ξέρει να σέβεται το χρόνο των γύρω του όπως και του εαυτού του.

Δε μιλάμε για την κατηγορία των control freak αλλά των απόλυτα νορμάλ ανθρώπων που είναι πολυάσχολοι, αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

 

Εμείς, εδώ στο That’s life επειδή είμαστε οπαδοί της δημιουργικότητας και υποστηρίζουμε την οργάνωση και τη συνέπεια πήγαμε στα  Public, για να γνωρίσουμε τη σειρά «Εδώ Μέλλον», που προσδοκά να μας βοηθήσει στην καθημερινή μας οργάνωση.

Έως 31 Οκτωβρίου, σε επιλεγμένα 10 καταστήματα του Public, σας περιμένουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι Moleskine, οι οποίοι θα φέρουν τη σήμανση «Εδώ Μέλλον» και θα έχουν όλα τα προϊόντα Moleskine, για να μπορεί να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει ανάλογα με τη δουλειά του και την καθημερινότητά του. Συγκεκριμένα, τα 10 καταστήματα είναι τα εξής: Σύνταγμα, Τσιμισκή, The Mall Μαρούσι, Γλυφάδα, Golden Hall, Κολωνάκι, Πειραιάς, Πυλαία, Άγιος Δημήτριος και Αγία Παρασκευή.

Η Moleskine, που έχει συνδυάσει απόλυτα το όνομα της με αυτό των θρυλικών σημειωματάριών της, παρουσιάζει στο Public τη συλλογή των προϊόντων της (σημειωματάρια, σακίδια, γραφική ύλη κτλ), ώστε να μπορούν να βρουν όλοι το προϊόν Moleskine που θα τους εμπνεύσει και θα τους διευκολύνει σε κάθε νέο τους ξεκίνημα, χάρη στην ποιότητα κατασκευής αλλά και την αισθητική του.

Επιπλέον, όσοι επισκεφτούν τα συγκεκριμένα καταστήματα Public, αλλά και online μέσω του public.gr μέχρι και 31 Οκτωβρίου, θα ανακαλύψουν μοναδικές προσφορές. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα Smart PenMoleskine Ellipse και Smart Writing Set – Paper Tablet θα έχουν έκπτωση 20%, ενώ με κάθε αγορά τσάντας ή σακίδιο Moleskine, θα δίνεται δώρο το limited edition σημειωματάριο, που είναι αφιερωμένο στην επιλογή της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018, και σχεδίασε αποκλειστικά το Public σε συνεργασία με τη Moleskine.

Αν ανυπομονείτε λοιπόν για επιστροφή στο μέλλον, επισκεφθείτε τον Οκτώβριο το Public ή το public.gr, για να επωφεληθείτε τις μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις των προϊόντων Moleskine και να προετοιμαστείτε για κάθε νέο ξεκίνημα.