Τρελάθηκαν στο Athens Metro Mall και έφεραν …τρελές, τρελές εκπτώσεις! Με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις έως και -50% είμαστε έτοιμες να γεμίσουμε τις ντουλάπες μας με νέα αποκτήματα. 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και από το checklist των ημερών δεν θα μπορούσε να λείπει το highlight που περιμένουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Οι Ιουλιάτικες εκπτώσεις! Ειδικά, στο ATHENS METRO MALL που έχει όλα τα αγαπημένα μας καταστήματα συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο, το ένα δίπλα στο άλλο. Επίσης, το mall «φοράει» τα καλοκαιρινά του και μας περιμένει να ανακαλύψουμε τις crazy sales και να απολαύσουμε την εμπειρία του shopping.

Από τις 13 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου, στα καταστήματα Μόδας, Ομορφιάς,  Διακόσμησης και Τεχνολογίας, του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αγορές με εκπτώσεις έως και -50%! Δίπλα μας, στον Άγιο Δημήτριο, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 276.

εκπτώσεις Metro Mall

Summer ready στο AMM!

Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και καλοκαιρινά beauty must- haves γίνονται δικά σας με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το -50%! Με μία βόλτα στα 95 καταστήματα ηγετικών brands του ATHENS METRO MALL, η βαλίτσα των διακοπών γεμίζει με τα ωραιότερα summer essentials, χαρίζοντάς σας τον
τίτλο της πιο stylish καλοκαιρινής παρουσίας!

Shopping in the city

Ακόμα όμως κι αν οι φετινές διακοπές αργούν, το ATHENS METRO MALL μετατρέπεται σε μία όαση γεμάτη στιλ, μόδα και ομορφιά και σας περιμένει και την Κυριακή 19 Ιουλίου με τα καταστήματα ανοιχτά για να ανανεώσετε την εμφάνιση και τη διάθεσή σας χάρη στις υπέροχες καλοκαιρινές του εκπτώσεις . Η παραλία μπορεί να περιμένει, η ανανέωση του look μας, όμως, όχι!

εκπτώσεις Metro Mall